home to blog Pentru Pitzurca

Pentru Pitzurca

Si avem si doua declaratii fascinante:

PITURCA: Eu n-am nici un obiectiv !!/ Nu-mi dau demisia, nimeni nu ma poate face sa-mi dau demisia.

Poza de la silviu :D)

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Pentru Pitzurca

 1. Pingback: Tudor Galos's blog
 2. Cică: “Piţi cară-te naibii!” da` ce frate l-au dat afară pe Solcanu de la pro şi acum lucrează la OTV sau care-i faza?

 3. normal ca nu pleaca. vrea banu. asta a vrut intotdeauna. cine i-a pus clauza in contract sa plateasca acu.

  oricum pe el l-a durut intotdeauna in pix de romani. nationala e tarlaua lui si face ce vrea pentru ca “nu e la cheremul nimanui”.

 4. aseara mi-a demonstrat 100% ca i se rupe de echipa nationala..

  “Am ştiut şi la începutul campaniei şi înaintea meciului cu Lituania că nu este în regulă şi aşa a fost şi acum. Nu sunt mulţumit de cum am jucat şi de fapt mă şi aşteptam să pierdem acest joc, dar nu într-o asemenea manieră. Să marcăm primii şi să primim goluri ca în curtea şcolii.”

  cum sa declari asa ceva? pentru ce este pus un antrenor? nu sa evite faze de genul? Daca s-a intamplat cu Lituania ce s-a intamplat nu trebuie sa se mai intample si cu Serbia si Lituania.. el trebuia sa ia masuri.. pentru asta e platit

  doi la mana.. si-a batut joc in ultimul hal de Max Nicu.. in locul lu ala eu nici n-as mai veni la nationala Romaniei.. jalnic

  Hai Romania

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: