home to blog Pentru designeri

Pentru designeri

La fel cum ati facut un concurs pentru logo-ul si design-ul lui bobbyvoicu.ro, poate va rupeti de la gura sa faceti acelasi lucru si pentru blogoree.ro
Poate sunt doar eu dar logo-ul asta nu-mi inspira mie nimic. Nici imaginea unui om, nici motivarea de a vorbi, nici … nimic bun.

Totodata s-a relansat astazi blogoree.ro (un site pe care am intrat de doar doua ori), plin de informatii scortoase si greoaie pentru oricine din care fiecare intelege ce vrea. (E normal sa inteleaga ce vrea ca nu indoctrinam pe nimeni, dar cei mai multi inteleg doar cele mai efemere si inutile chestii).

Nu inteleg ce cauta Romtelecom in toata povestea asta. Sper macar sa fie acolo pentru ca ofera hosting paginii. Si unde naiba sunt articolele precedente? Alea de anii trecuti? Arhiva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Pentru designeri

  1. citesc de ceva vreme blogul tau, si de vreo luna intru de pe mobil. ma deranjeaza insa ca la varianta mobi a site-ului la fiecare articol nu apar si commenturile, eu trebuind sa mai dau un click pe ”view” si inca unul apoi pe ”post” pentru a posta un comment. De exemplu, la arhiblog.ro, treaba sta mult mai bine. La fel si la zoso.ro . Se poate face ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.