home to blog Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

Iar ei se chinuie sa ne invete … noi ne chinuim sa ne prefacem ca invatam.

Sa spun povestea inainte de materialul video? Pe scurt, ieri pe Kiseleff, la zilele Bucurestiului se putea cumpara suc de la un stand apartinand Ambasadei Germaniei. Sucul costa 3 lei sticla, dar continutul era gratuit. Iar sticla era de plastic obisnuita. Pentru acest motiv ti se retinea o garantie de 3 lei pentru sticla de plastic ca sa fii sigur ca o aduci inapoi. Daca cumva va asteptati ca acest lucru sa prinda … sa ne gandim doar cate tone de mizerie au ramas in urma concertului de la Izvor. Dar … ziceam mai jos … daca avem o campanie, iar cineva are o reactie, e un raspuns bun.


23 thoughts on “Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

 1. Piticu ai ceva pe site care il face sa se miste ingrozitor. Filmuletele nu au nici o problema, merg perfect.
  Cred ca e de la flashu de la Ms Office.

 2. O sa dam de nemancati d-aia care-si trimit toti cei 3 copii separat sa ia cate o sticla sau d-aia ca la Ikea sa umple sticla de 2L la dozator.

  Ideile germanilor sunt bune, dar de fiecare data cand ma gandesc la una, ma gandesc si la ce-ar face romanu’ nostru sa strice “planul”.

  Off topic, da merge sacadat.

 3. Sincer daca chestia asta tinea 2 zile..In a 2 zi se gaseau macar 2 romani inventivi care veneau sa vanda sticle care le avea pe acasa cu 3 ron. Asa suntem noi inventivi..Cel mai elocvent ex. e aici..un post despre cum fac profesori bani din florile primite in prima zi de scoala

 4. ce aveti dom´le ca filmu merge!lasati-l oleaca sa incarce si merge…..
  acu la subiect……..
  cum va explicati ca romanu cind se duce pe plaja autohtona o lasa plina de shit si cind se duce pe afara cauta cu disperare cosul de gunoi!?o fi dat rusinea in el……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: