home to blog Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

Iar ei se chinuie sa ne invete … noi ne chinuim sa ne prefacem ca invatam.

Sa spun povestea inainte de materialul video? Pe scurt, ieri pe Kiseleff, la zilele Bucurestiului se putea cumpara suc de la un stand apartinand Ambasadei Germaniei. Sucul costa 3 lei sticla, dar continutul era gratuit. Iar sticla era de plastic obisnuita. Pentru acest motiv ti se retinea o garantie de 3 lei pentru sticla de plastic ca sa fii sigur ca o aduci inapoi. Daca cumva va asteptati ca acest lucru sa prinda … sa ne gandim doar cate tone de mizerie au ramas in urma concertului de la Izvor. Dar … ziceam mai jos … daca avem o campanie, iar cineva are o reactie, e un raspuns bun.


23 thoughts on “Pentru ca trebuie sa vina nemtii sa ne invete

 1. Merge prost piticule; sacadat, cum zice ge0rgian. Downloadul merge prea incet, nu tine pasul cu filmul – ca urmare, se descarca o secunda, merge filmul o secunda, iar se descarca o secunda, iar merge, si tot asa. Cel mai bine e sa-l opresti (cand incepe sa mearga) si astepti pana ajunge cu incarcarea aproape de sfarsit (vizibil din bara).
  Offtopic: De ce tii sticla aia asa, in scarba, de parca ar fi un exkrement, ceva? Ia-o in mana mai cu hotarare, barbateste, zic.

 2. Pai in Germania e cam aceeasi politica, adica oamenii chiar aduna sticlele care au un anume logo pe eticheta, le duc la supermarket, si isi iau bani buni pe ele.

 3. merge ft sacadat, mai embeduieste-l 1 data sau ceva, ceva nu e in regula cu el. Cat despre faza cu sticlele, e chiar misto, cam mare taxa aia pe sticla, dar cu romanii doar asa merge. In Canada primesti amenda daca de la pubela ta de gunoi zboara vreo hartie pe strada sau orice altceva trebuia sa fie in gunoi, la noi se arunca gunoaie din masina (nu oameni ca aia mor de prosti, ma refer la gunoaie)

 4. e ceva intre netul vostru si conexiunea mea de acasa, n`aveti chef sa …

  play / pauza … astepti putin sa se incarce din clip / play iar …

  vrei sa pun adobe fms ?

 5. “Pai in Germania e cam aceeasi politica, adica oamenii chiar aduna sticlele care au un anume logo pe eticheta, le duc la supermarket, si isi iau bani buni pe ele.”

  Doamne nu vorbi prostii! Tu platesti sticla aia, daca nu o duci inapoi iti pierzi banii!

 6. @Deian: nu-s prostii. pe aici vezi peste tot oameni sarmani care cauta prin cosuri de gunoi sticle, tuburi de bere, red bull, etc… pe care le aduna si le duc la supermarket.
  pentru ca de multe ori iti iei un suc de la vre un chiosc si dupa ce il bei, nu ai intotdeauna chef sa cari sticla goala dupa tine, pina dai de un automat de unde sa-ti scoti banii de recycling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: