home de pe net Pentru ca ei fac presa

Pentru ca ei fac presa

Iar noi bloguri, deci de ce sa spuna ca au vazut ca intai blogurile din Romania (si strainatate blegoo) au avut reactii fata de emisiunea lui Anthony Bourdain?

Adica, las ca avem sursa informatiilor de pe bloguri, noi facem un material cu ce gasim pe net, analizam de capul nostru emisiunea si ne dam mari si tari ca suntem jurnalisti profesionisti.

Dar ei fac presa si noi bloguri, de asta sunt chestiile total diferite.

16 thoughts on “Pentru ca ei fac presa

 1. @blegoo
  aha, deci conform spiritului rromanesc, chiar daca mama-i curva, eu ar trebui sa zic ca e maica tereza, chiar daca tata e drojdier si e prin puscarie eu ar trebui sa zic ca e dascal la biserica, chiar daca soru-mea face centura eu ar trebui sa zic ca e la manastire, chiar daca fratemiu e la dezintoxicare eu ar trebui sa zic ca e voluntar la smurd, si chiar daca eu sunt cel mai tare, si am si masterat, ar trebui sa zic ca sunt un analfabet si un tradator de familie, ca am plecat de langa ei, si ce rau imi pare
  right, blegoo ? sau poate nu am inteles eu care e ideea citatului tau si vii tu sa ne explici mai pe larg ? ce zici, faci efortul asta ?

 2. again @blegoo
  intr-adevar, domnul Casargoz Moldoveanu este de o adanca intelepciune …….. NOT
  “Oamenii sunt la fel peste tot, nici mai buni si nici rai, am calatorit in toata lumea si nu am vazut in alte tari mult mai dezvoltate ca oamenii sa fie altfel.”
  v-am zis eu, rromanii mai au putin si depasesc la civilizatie si bun simt si pe nemti, si pe elvetieni, si pe irlandezi, etc samd
  blegoo, ca sa nu-l stresam pe piticu prea mult, eu personal consider ca discutia cu cineva ca tine care sustine afirmatiile lui Casargoz Moldoveanu este una lipsita de logica, si cum nu am obiceiul sa-mi pierd timpul cu persoane ilogice, pun punct aici dialogului dintre noi
  cu riscul de a ma repeta, ii invidiez sincer pe cei care se simt bine in rromania si cred sincer ca rromanii nu sunt hoti, spagari, nesimtiti, curve, hoti, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: