home to blog Pentru ca asa e normal

Pentru ca asa e normal

Nu sta in firea mea sa judec sau sa explic eventuale cuvinte care mi se adreseaza. Odata cu blogul am descoperit ca trebuie sa le las sa curga, sa las lumea sa aibe dreptul la expresie, sa isi manifeste expresia si sa ii las sa spuna ca eu sunt naspa, ca eu sunt rau si ca fac tampenii.

Oarecum. Insa stau sa ma gandesc, oamenii sunt retarzi? Sau doar fac asta pentru ca le place? Ma uit aici la unii care au comentat ca de ce s-au pus pe net imaginile cu copilul maltratat de la Bistrita. Pentru ca asa e normal.

Sa o luam altfel si sa nu fim ipocriti. Toti am fost copii, toti am facut tampenii si am primit mustrari mai serioase sau mai putin serioase de la parinti. Da? Bun. Sa zicem ca aceste mustrari au fost pe bune, din vina noastra si ca era normal sa luam bataie pentru ca am fugit de acasa, am dat foc la bucatarie, ne-am spart capul, sau am spart cana si am varsat mancarea pe jos.

Si daca n-am facut astea? Si daca ai tai parinti erau niste alcoolici care veneau in fiecare seara acasa betzi morti si te bateau si faceau scandal, si spargeau si tu nu puteai sa dormi, nu puteai sa inveti, nu aveai cu ce sa te imbraci si asa mai departe. Atunci ce? Atunci daca se intampla asa ceva era incorect, iar lumea trebuia sa stie si sa ia masuri.

E exact acelasi lucru Mariusescule. E bine sa fii ipocrit si idiot si sa acuzi. Dar e rau cand vezi ceva de genul asta ca treci mai departe si ca nu iti pasa. Incercam sa ne modernizam, sa spunem ca suntem europeni, dar ne place sa ramanem in epoca de piatra. E bine sa ne numim democrati, iar faptele noastre sa demonstreze ca suntem comunisti si asupritori.
Tu ai face asa ceva copilului tau? Eu nu vreau sa ma gandesc, nici sa spun vreun cuvant, insa eu am trecut prin astea. Dar daca tu vrei sa le tii in tine … acuza, ramai in cutie si vezi doar pana la rama ochelarilor. (de soare)

6 thoughts on “Pentru ca asa e normal

 1. Pai ce legatura are bre un copil mutilat cu parintii lui alcoolici? Cu ce esti tu (care difuzezi un reportaj pe prima pagina a unui site) mai presus decat cel care vede si trece pe langa?

  De ce nu te-ai dus acolo cu o camera de filmat si o bata inainte sa se intample nenorocirea? Ce sens are un reportaj care arata un copil maltratat si nite betivani? Ce rezolvi prezentand tragedii dupa ce ele s-au intamplat?

  Ok, gata cu intrebarile, ca nu suntem la interogatoriu 🙂 Cred ca Marius s-a exprimat putin gresit in incheierea articolului (in fraza aia referitoare la tine) insa altfel nu vad de ce l-ai face ipocrit si idiot 🙂

 2. Asemeea stiri isi au rostul ca sa stim toti in ce tara traim.

  M-am saturat de ideile astea comuniste: “E groaznic, hai sa cenzuram, sa nu stie nimeni, viata e frumoasa si sclipitoare si nimeni nu are voie sa afirme altceva”. Viata in Romania e minunata si sclipitoare doar pentru cei care au reusit sa se imbogateasca peste noapte.

  Scrie clar ca pozele sunt socante asa ca ai dreptul de a alege sa te uiti sau nu.

 3. Mai frate,dar de ce ma rog esti ata de revoltat si arunci in stanga si dreapta cu “retarzi” si “ipocriti”si ce e mai rau faci pe altul IDIOT cand te stii foarte bine cu “antecedente”!!! brava,sa inteleg ca de fapt nici tu nu esti prea departe de restul turmei cu vederea ingusta,inchilata,si amestecata in supa mizeriei cotidiene?
  Se pare ca NU, si imi pare rau ca trebuie sa iti “dau peste ochi”verbal,dar tu mai trebuie sa mai cresti (putina maturitate in plus nu a stricat nimanui),si poate ca vei trece cu ochii mintii de marginea farfuriei de ciorba!Ei?

 4. Replica ta e jenanta. Lafel ca si articolul ala de pe realitatea.net . E rusinos ca se face audienta cu asa ceva in Romania….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: