home to blog Pe cine sa nu votezi la alegeri

Pe cine sa nu votezi la alegeri

Intr-o campanie electorala virulenta unde multi cred ca fac si dreg inspre binele lor, apar si unii care pare ca vor binele comunitatii, astfel incat ii aduc in fata pe cei care sunt vinovati.

Astfel incat, daca vrei sa stii cine`s candidatii vinovati de diverse acte de coruptie sau cel putin nepotriviti pentru functia de parlamentar, sase ONG-uri au organizat un top al acestora. Si in viziunea lor, avem top 10 candidati patati, dar si criteriile ce sunt urmarite in acest clasament.

12 thoughts on “Pe cine sa nu votezi la alegeri

  1. Nu merg la vot nici impuscat. Noi romanii cu greu ne invatam minte. Pentru un mic si-o bere dam cu stampila de iasa scantei. Ia sa nu mergem la vot deloc. Sa-i vedem atunci pe domniihai ci vile si cu bani multi? Ce se fac?

  2. @Liviu: pai, cred ca o sa fure voturile. e complicata decizia asta, e clar ca n-ai cu cine vota dar, daca vor avea multe voturi nule si mult absenteism, oare se va schimba ceva? desi extrem de costisitor, ar fi haios sa se tot org alegeri, in fiec week-end, pana cand ar veni la vot 50% din electorat. atunci sa-i vezi cum s-ar milogi, in genunchi la TV si prin piete, sa vina lumea macar sa anuleze votul, numai sa vina.. cand se-nfunda tzeava lumii cu rahati politici, e nevoie de vidanja!

  3. Pe listele de alegeri vad aceiasi oameni care incearca marea cu degetul, nu stiu ce sanse mai au. Daca de alegerile astea trec toti escrocii dovediti inseamna ca noi romanii chiar suntem un popor de prosti care ne meritam soarta.

  4. nu cred ca sintem un popor de prosti (da’ nici de destepti). Cred ca nu avem optiune, pur si simplu. Eu vreau sa ma duc la vot, dar ma intreb ce dracu’ sa fac acolo… ma duc sa fac o plimbare pina la sectia de vot, ca de pus stampila, nu vreau s-o pun pe nimeni. Mai degraba le-as pune o floare la cap, la toti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.