home to blog Pe biciclete

Pe biciclete

Ieri, de ziua mitingului, a fost si ziua fara masini, ziua in care trebuia sa lasi masina acasa si sa mergi pe jos, sa mergi pe bicicleta, sa poluezi mai putin, sa fii green si eco.

In schimb eu a trebuit sa ajung la service, iar pe seara am prins in oras o coloana impresionanta de cateva sute de biciclisti pe care i-am pozat din mers.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Pe biciclete

 1. Foarte misto aceasta initiativa de ziua mondiala fara masini! 🙂

  Mi-ar fi placut sa particip la o astfel de plimbare nocturna, pacat ca la mine in oras nu se organizeaza astfel de lucruri.

 2. Inițiativa a fost mișto, dar nimenea nu și-a lăsat mașina acasă. Nici măcar de frica sindicaliștilor. Bucureștii au fost la fel de aglomerați ca întotdeauna. Nobody gave a flying burp. Cei din coloana de țoalce au fost mulți ca mine, care merg zilnic pe bicicletă și nici măcar nu posed o mașină.

 3. Am o problema cu ecologia si cu mersul cu bicicleta la munca. Ador bicicletele, am asa ceva acasa, dar nu cred ca se poate emrge decent la munca in Bucuresti. Risti aiurea. Plus ca aceste campanii eco sunt o vrajeala…

 4. Buna, imi place tare mult tot ce ai facut cu acest blog. Felicitari! Eu sunt studenta la Jurnalism la Bucuresti in anul I si voiam sa te intreb ceva: tu unde ai terminat si daca ai invatat in scoala multe lucruri despre media electronice?

 5. nu.

  nu stiu daca inainte de facultate ai avut prieteni care sa fi fost la facultate 😛 dar adevarul crud e ca la facultate in .ro te duci doar ca sa iei diploma. Restul dezvoltarilor si cunostiintelor le afli doar daca te lupti si vrei sa faci asta.

  cu alte cuvinte, o sa vezi in anul 3 sper… ca te invata sa tii o camera video in mana si sa filmezi dar nu ti-o pune in brate. 🙂 cam asta e ideea:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.