home to blog Pe autostrada

Pe autostrada

Cum naiba pe autostrada esti fricos si ti-e frica sa mergi, mai mult faci stanga dreapta fara sa te asiguri sau fara sa semnalizezi, dar in Bucuresti circuli de parca ai fi pe o pista de curse?

7 thoughts on “Pe autostrada

 1. Desi nu sunt din Bucuresti si nici nu mi-as dori sa locuiesc acolo pt k e aglumeratie inghesuiala si multe altele… sunt de aceiasi parere cu tine

 2. Corect. Pentru ca nu sunt soferi buni, ci nervosi si bagareti, dar nu stapanesc nici masina cum trebuie, nici stiinta asigurarii.

  stiind ca blogul Piticului este printre cele mai apreciate si citite, rog sa-mi explice si mie cineva mai luminat la minte cateva chestii:

  – de ce in marea lor majoritate femeile, atunci cand dai semnal si vrei sa schimbi banda si sa intri in fata lor, in locuri unde oricum se sta, accelereaza si nu vor sa te lase. Stau cu ochii in fata tinta si se tin tare de volan si nu se uita nici in dreapta nici in stanga. Deci, de ce fac asta, de vreme ce lor le place sa fie lasate?

  – de ce femeile, dupa ce comit o greseala si sunt gata sa faca accindent nu isi cer scuze in niciun mod, ba se mai si prefac ca nu stiu pentru cine e claxonul furios, se tin de volan de zici ca musca din el si ii dau viteza si nici nu se uita la cel pe care era sa-l buseasca.

  aaa? intelege cineva?

  PS acu vreo doua zile, intr-un loc aglomerat unde oricum se statea, il las pe unu sa intre si el in coloana si imediat o vacuta dintr-un jeep din spate ma claxoneaza. M-am intrebat retoric: vaco, daca te lasam pe tine iti placea, este?

 3. E simplu în București orice luzer se poate descurca. Mai îndoi o tablă, mai un scuze vorbeam la telefon, mai un casco, activitatea se desfășoară într-un ritm mai slab pe când pe autostradă trebuie să joci în hora rapidității.

  Aici se separă puțulicile de șoferi.

 4. De ce atunci cand pe autostrada semnalizezi regulamentar, treci frumos pe banda 2 si incepi depasirea celui (celor) de pe banda 1, ala care vine cu 200 la ora din spate si se lipeste de curu tau (cu masina lui Audi, BMW, Mercedes, etc) dandu-ti flashuri in disperare are intotdeauna numar de Bucuresti ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: