8 thoughts on “Pe 21 decembrie

  1. Nu ma uit cu manie, cu patima…Acestui om numai femeia l-a mancat de viu. Pricum, s-a vazut ce sprijin politic avea…Au fost ucisi cu sange rece, iar acest popor plateste si acum pentru aceasta crima…

  2. Si acum suntem de 10x mai prosti. La 18 ani nici acuma nu am inteles ce inseamna democratia, nici acum nu stim ce inseamna pragmatismul, ce inseamna eficienta, ce inseamna respectul. Degeaba au murit barbatii aia ca prostii la revolutie. Daca ar fi vazut Bucurestiul de astazi nu-si mai dadeau viata pentru libertate, caci astazi suntem mai integrati intr-un sistem totalitarist de 10x mai tare decat eram in comunism.

  3. A si inca ceva, pentru cei care cred si astazi ca eausescu a fost de vina pentru situatia creata in ultimii 10 ani de comunism, si ca ceausescu reprezenta comunismul in adevarata lui maretie: nenorocirile care au fost atunci au fost create de oamenii de rand sub pretextul ca actioneaza la ordinele de partid sau ale lui ceausescu, iar acei nenorociti care au distrus psihologic poporul, ne conduc azi democratic. Deci nu am invatat nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.