home to blog Pasiunea pentru o masina

Pasiunea pentru o masina

Oricine are o pasiune. Pentru baieti (si nu numai) se cheama masinile. Pentru mine se cheama Kia Cee’d. Si ma repet, am mers cu mai multe masini, de la dacie 1.100 la BMW si Mercedes, dar in niciuna nu m-am simtit mai confortabil si nici una nu m-a multumit mai mult.

Pentru ca mai sunt si altii cu aceeasi masina ca a mea, ne-am strans mai mult de 218 masini in Brasov ieri ca sa ne inscriem in cartea recordurilor. Au mai facut si altii din astea, insa noi n-am facut-o afiliati cu vreo firma, n-am facut-o afiliati cu Kia, din contra, am facut-o pentru ca noi, utilizatorii masinilor, am dorit asta.

Vreo 4 kilometri de masini, centura de tranzit Brasov si imagini foarte tari prinse de Anca. Si tot ieri mi-am cunoscut si vecina cu un procee’d colantat foarte misto.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Pasiunea pentru o masina

  1. Masina este destul de buna , dar pacat ca nu avem service cum ar fi trebuit sau oamneni in masura nu ca Domnul David care este foarte arogant de service KIA BANEASA .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.