home to blog Party Radio21 la Snagov

Party Radio21 la Snagov

O chestie misto a fost ca a fost Prigoana, Silviu Prigoana – DJ .
A fost dragut, de fapt inca e … ca e in progress. Mihai Morar un scump si jumatate, Daniel Buzdugan … timid, prea timid.

In schimb … lume … multi ziaristi. Ah … ca tot vorbim de ziaristi … sa va dau replica unei gagici pe care am auzit-o mai devreme cand autocarul cu care trebuia sa venim a intrat in protectie si n-a mai vrut sa porneasca. Era prea incins. Asa … fata zicea ca .. telul ei in viata e ” sa aflu ce face Andreea Marin. Ma trezesc … ajung la redactie pe la 12 … o sun pe Andreea Marin, ce faceti? Ce chiloti v-ati mai luat? Nu v-ati mai luat?”

Revenind … Daniel si Mihai si-au lansat un album cu cantecele … de la radio. O sa le pun pe net imediat ce ajung acasa, ca laptopul meu nu prea mai tzine la baterie. In schimb … e bere, mancare pentru ziaristi, ziaristi … am zis ca sunt ziaristi?

Eh … atunci sa trecem la nume mai sonore. Au fost prezenti aici, pentru ca ei au plecat repede, Mircea Badea, Victor Ciutacu, Mihai Gadea. Victor  a fost un scump si mi-i-a prezentat pe Mircea si pe Gadea … cu … uite-l pe bloggerul Piticu. [ LOL ].

Poze, repede pe net …ce a iesit din telefon, repede aici. Eu ma duc sa mai pup niste beri, sa mai discut cu niste ziaristi ca aia de mai devreme [ Big LOL ], sa vorbesc cu Goran si eventual sa`mi fac poza cu Buzdugan in speranta ca imi va face o farsa dupa 27 august, cand revin in eter. Spera ei tot la Radio21 🙂

5 thoughts on “Party Radio21 la Snagov

  1. ma … n-ai citit ca am stat o ora in strada in piata presei? pentru si ca deoarece n-a mai plecat autocarul, si pana a venit celalalt? 🙂 🙂 🙂

  2. Orice ar face, tot nu mi-i ‘scump’.
    Mi-l si vad pe Ciutacu dulce ca o bezea si lipicios ca o acadea.
    Bleah, bleah, bleah

  3. pentru ca eu nu dau edit la un post ca sa mai adaug informatii atat timp cat ele sunt deja publicate 🙂

    Mai ales daca vine ceva diferit 🙂 nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.