home to blog OTV are emisia oprita. Pentru cat timp?

OTV are emisia oprita. Pentru cat timp?

Acum multi ani, pe vremea guvernarii PSD s-a mai oprit o data emisia OTV. Tot din acelasi motiv, ca CNA a considerat ca e bine sa le retraga licenta de emisie. De data asta la fel. Pentru ca a considerat ca e bine sa le retraga licenta de emisie, atentie nu pentru incalcari editoriale sau cum vreti sa le numiti voi ale legii audiovizualului, ci pentru neplata unor amenzi.
Drept urmare acest lucru este un abuz. Adica sa zicem ca un sofer de taxi are sa iti dea tie niste bani. El face bani cu taxiul ala. Daca el intarzie cu banii tu ce faci? Te duci si ii dai foc la taxi? Asta ca sa nu mai aiba ce munci?

Drept urmare sunt o groaza de cai pentru a obliga firma aia sa iti plateasca amenda. Exista proceduri legale, administrative, etc. Ce naiba, Tribunalul nu are nici o decizie aici? Suntem tara nimanui?

Iar in aceasta seara emisia OTV a aratat asa.

 

Pana la urma CNA a facut take-over pe satelit si a cerut distribuitorului semnalului de pe satelit sa nu mai preia semnalul de la OTV. Pentru ca pot.

 

Update: versiunea lui DD despre presa de acum ceva timp.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “OTV are emisia oprita. Pentru cat timp?

 1. E vorba de OTV. Postul care idiotizeaza niste oameni deja suficient de idioti. Postul care manipuleaza acei idioti foarte usor (vezi procentele PP-DD de la ultimele alegeri).
  Deci nu-mi pasa. Sa-l inchida. Nu-i nicio pierdere.

 2. Avea datorii (amenzi) neachitate, iar legea audiovizualului prevede această măsură. Drept urmare (ai deja un tic verbal sau de scris cu „drept urmare” ăsta) i-au tăiat macaroana.

 3. Dan Diaconescu va gasi o metoda prin care sa isi promoveze in continuare interesele.
  Personal, nu cred ca este un gest politic, desi asa pare.
  Dan Diaconescu trebuia sa isi plateasca taxele.

 4. Dan diaconescu mai are o televiziune – DDTV, cel mai probabil pe alta societate comerciala sau chiar pe persoana fizica.
  De vreo 2-3 ani, la DDTV ruleza niste filme vechi, genul filmelor pe care le vedeam pe video dupa revolutie. Acum s-ar putea sa se “mute” cu firma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.