Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mi-a placut cum niste baieti s-au batut azi cu jandarmii in Piata Universitatii. La fel ca si protestul de la Parlament, eu n-am inteles pentru ce protesteaza oamenii astia. De fapt impotriva cui, isi scandeaza drepturile si cer ceva.

 

 

Astept sa vedem si cum isi vor pune corturile acolo.  De altfel mai sunt doua lucruri de luat in seama, prima ca n-au avut autorizatie ca nu le-a dat primaria. Numai in Moscova se intampla asta acum. Iar cealalta chestie e ca protestatarii occupy au fost trollati si de aia cu Rosia Montana.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 Responses

 1. mihai

  bah piticule… da-o-n ma-sa de reclama…. sa nu o poti pune pe mute numa daca scoti mufa? mortii mamii ei… mi-erau si castile la maxim!

  Reply
 2. mihai

  cat despre faptul ca protesteaza…. nici nu prea conteaza pentru ce. poate zilele astea o sa vrea sa iasa in strada pentru ca li se interzice dreptul la libera exprimare in Univeristate… fii linitit ca la fel vor fi tratati. Majoritatea studentilor nu sunt afiliati politic…. veci pururi amin nu vor primi autorizatie de protest. cam despre asta e vorba… sa constientizezi lumea ca are drepturi, ca poate sa si ceara.

  Reply
 3. Ciprian

  Reportaj de 2 lei… Nici nu taie un 2,10,2,10 cu ecou, nu explica nimic clar asupra a ceea ce s-a intamplat… Apoi “au fost tratati cu sfidare” sau “au fost sfidati” ?!

  Reply
 4. joe

  Doamne ce jalnic. Nu tu lupte, nu tu tipete adevarate si protest, nu tu reportaj pertinent. Nimic. Tara in care se intampla totul in maniera de nimic.

  Reply
 5. Ionuţ

  Unde e bătaia piticule, că ăştia au ţipat pe urmă pe net că au fost frăgeziţi cu bastoanele în piaţă, dar nici ei nu au fost în stare să arate măcar un singur video cu bătaie? Eu văd doar nişte tineri isterici şi nişte copii care fug de jandarmi.

  Reply
 6. Bucur

  un protest fara sens,in loc sa stea acasa la caldura cu o ceasca de tuica fiarta au iesit din casa pe frigul asta.

  Reply
  • Ionuţ

   Eşti ironic aiurea, unii am ieşit din casă pentru a ne duce la muncă, nu să ne aruncăm ca epilepticii pe jos când veneau jandarmii pe ei. “Libertate, libertate”? Păi să meargă tată în Coreea de Nord şi să strige acolo asta, să vadă ce se întâmplă dacă vor deschide gura numai.

   Reply
 7. Ionuţ

  Colegii tăi de la iresponsabilitatea tv se pare că au realizat ce înseamnă occupy. Astăzi partidul le dedică un amplu şi elogios reportaj, genul de prostituţie “jos cu ăia de la putere, să venim noi în locul lor”. Desigur, ambiguitatea de motto-ul mişcării occupy şi a “reportajului”, la simpla şi legitima întrebare “cine sunteţi şi ce vreţi” răspunzându-se cu poveşti despre alte ţări, despre cum occupy a fost inventat de o agenţie de publicitate etc, numai la întrebare nu. Şi asta deoarece occupyerii români habar n-au ce vor exact. Ei vor schimbare, dar nu ştiu ce, unde, cum, cu cine.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.