home Uncategorized O tzara de aplaudaci

O tzara de aplaudaci

Am avut dreptate cand am facut calculele astea 😉

Deci 5 milioane de prosti au hotarat soarta a 23. Toata stima si mandria, cineva i-a invatat bine pe acestia.

Acum ceva timp un taximetrist imi povestea ca a luat o gagica de la o televiziune si a dus-o la o statie de metrou si se vaita ca uite ce impresii avea, ca uite ce imbracaminte avea si cat de impresionata era tipa de masini, bani si prietenii ei. Fatuca aia se lauda cu masini, bani si influenta, dar a coborat din taxi ca sa se duca cu metorul acasa.

Asta suntem noi. Niste aplaudaci, din aia de se duc la TV sa aplaude acolo in speranta ca ii va vedea cineva si ca ii va remarca cineva, sau cine stie cum pica o camera intr-un cadru si se lauda apoi ca am fost la TV in emisiunea cutare si cunosc vedetele alea. Dar ei nu sunt decat niste aplaudaci, decat niste oameni chemati acolo care sa fie prezenti ca sa nu fie decorul gol si sa aplaude atunci cand li se comanda.

Sa generalizam, acelasi lucru si aici nu suntem decat buni sa facem la comanda ceea ce vedem ca fac altii, sa credem cand ni se propune ceva si sa mergem orbeste inainte. Iar atunci cand vine cineva sa propuna bani contra voturi … imediat  se voteaza pe cine da ceva, sau pe cine da mai mult.

O tara de aplaudaci.

15 thoughts on “O tzara de aplaudaci

 1. piticule….ai reusit sa ma indispui cu rezultatele publicate ieri, din “sursele” tale ,care sunt la fel de inteligente ca si ei.chiar nu stiam ce sa mai cred,si am stat sa astept ora 21.astazi situatia se prezinta foarte apropiata intre psd si pd-l.

  sondaj aparut la piticu ieri:
  Pana la aceasta ora …

  40% PSD

  29% PD-L

  ai fost complet pe dinafara.get a life!

 2. Mie mi se pare de-a dreptul tragic faptul ca ieri la ora 15, 57% din cei care votasera aveau cel mult 10 clase terminate si doar 5% aveau studii superioare.

  Ca parte suferinda a sistemului educational din Romania nu pot sa spun ca inteligenta unui roman este direct proportionala cu numarul de clase terminate. Dar in mod sigur nu esti un geniu daca ai doar 10 clase sau mai putin.

  din cei 5 milioane care au votat, 3 mil probabil ca au fost batrani si din restul cel putin 1 milion au doar 10 clase terminate sau nici pe alea. Au daca as fi avut drept de vot, m-as fi dus. Pentru ca e tragic faptul ca viitorul meu a fost decis de 3 milioane de oameni care n-or sa apuce urmatoarele alegeri si inca un mil care nu au nici macar educatia mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: