home to blog O senzatie improspatoare

O senzatie improspatoare

Doar -13 grade erau adineauri la ora 6. O senzatie placuta as zice. Aer curat, rece, fara vant, senzatia de frig exista doar daca nu faci miscare.

Daca maine va fi mai frig, iar vom auzi toti bucurestenii cum se vor plange de frig si ca in orasul asta nu trebuie sa fie iarna. Pai intamplator sau nu, asa e natura noastra si chiar daca vrem sau nu, trebuie sa fie si frigul asta. Ca n-a fost in ultimii ani, sunt diverse scenarii, dar cam asa a fost iarna prin partea asta a tarii. Si noi nu ne mai aducem aminte.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “O senzatie improspatoare

  1. Bucurestenii sunt oameni cu probleme si au impresia ca fenomenele naturii ii saboteaza sau ca natura lucreaza in mod subversiv impotriva lor. Sunt asa si din cauza autoritatilor care nu-si fac treaba bine ( deszapezirea in perioada asta), insa cred ca e si ceva in neregula cu mentalitatea.

  2. e iarna..e normal..nu inteleg de ce se sperie lumea la -10 grade C sau – 20 grade C,…e timpul ei…e iarna…..in iulie ce o sa spuneti ..?

  3. Dacă bucureştenii se plâng la -13 grade, ce să mai zicem de locuitorii din nordul ţării? În Iaşi, în acest moment, sunt -26 de grade. Călduţ, nu? :-S Asta e, supravieţuim…

  4. Nu stiu daca NOI ne plingem sau mass-media se plinge si exagereaza din lipsa de subiecte…. Cind temperatura coboara sub 0 , incepi sa auzi/vezi stiri de genu’: ” Romania ingheata”…cind tempteratura ajunge la 30 grade, ” Romania se topeste”….cind ploua “Romania se ineaca” etc. Pacat ca CNA nu da amenzi pt cei care creeaza panica.Intr-o primavara treceam muntii de la Buzau la Brasov, seara; sus in virf, unde vintul spulbera zapada, Catalin Tanase trnsmitea in direct ca drumul e troienit si ca e “iarna s-a intors”. Afara era -2/3 grade, soseaua era curata ( uda dar fara zapada) , dar pe sticla se vedea Tanase cu un namete in spatele lui de ziceai ca vine urgia. Oameni buni, ASA e iarna, cu ger si cu zapada ! Iar vara e normal sa fie foarte cald, sa mai vina cite o furtuna, cite o vijelie…Am ajuns sa ne plingem ca babele….Cum zice un coleg din Finlanda: ” nu este foarte frig, est incorect imbracat”.

  5. Stand in masina cred si eu ca nu se simte cat de rece e afara, incercati o zi sa nu mai folositi masina personala si sa folositi mijloace de transport in comun, unde trebuie sa astepti 10 min in statie, sa schimbi, sa iei metrou sa mergi si cativa metri pe afara, si atunci astept sa vad ce parere aveti, e frig sau e normal de frig. Eu sunt de la munte si sunt obisnuita cu frigul dar acum e exagerat de frig in toata tara, inclusiv Bucuresti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: