home to blog O mica ploaie de vara, vreme severa

O mica ploaie de vara, vreme severa

Incep sa ma irite toate avertizarile astea meteo. Da ma ploua. E ok. E normal, e natural, asa e vara de obicei cand ploua sunt fulgere, poate fi grindina, poate bate vantul. In 5 minute dupa acest eveniment iese iar soarele si toata lumea e fericita.
Categoric se pot inregistra si precipitatii semnificative, izolat, ca doar de asta se formeaza norii care trag apa tot de pe pamant – nu varsa nici un extraterestru galeata de apa in nori, iar asta e iarasi normal. In schimb o amarata de ploaie n-are nici un farmec sa fie avertizata ca si vreme severa pentru ca nu produce pagube.

Ah, ca mai sare cate un copac din radacini prin Bucuresti, e iarasi normal. Toata lumea a turnat atata timp acid sulfuric din baterii la radacina lor, toata lumea sparge pietre in oras si nu se gandeste ca e plin de praf, nimeni nu a mai plantat nimic in Bucuresti. Mai mult, nu se dau aprobari ca in localitatile din jurul Bucurestiului sa se planteze paduri, desi acestea se tot cer.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “O mica ploaie de vara, vreme severa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: