home to blog O alta revolutie pe twitter

O alta revolutie pe twitter

Dupa cea din Moldova, acum avem revolutia din Iran pe twitter. E oarecum interesant de urmarit, desi sunt probleme cu internetul in Iran, dar e plin de jurnalisti din astia care stau si intreaba, cauta informatii si posteaza chestii.

In schimb aici e o galerie foto misto cu ce sparg protestatarii pe acolo.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “O alta revolutie pe twitter

  1. Viva la Revolucion! Viva Emiliano Zapata!
    Acum lasand gluma la o parte, cei care protesteaza la Teheran risca mai mult decat o bataie cum au incasat fratii nostri (fraza asta cu “fratii nostri” e un cliseu, nu putem s-o schimbam cu “verii nostri” ?) de peste Prut. Sa nu uitam ca Iran-ul are alta mentalitate, politia are prea multa putere si de acolo nu poti pleca in Spania sau in Italia daca nu-ti convine. Poti cel mult sa pleci in Irak, dar aia de-acolo au ca hobby colectionarea de ostatici si decapitarea lor in direct. Niste vanatori de capete, asta au ajuns irakienii…
    Acum nu pot sa le urez decat sa scape cu mainile si cu picioarele rupte, dar macar sa scape cu viata din beciurile politiei iraniene, care e cea mai dura politie din lume dupa politia din R.D.Congo – alta organizatie care combate defrisarea padurii tropicale folosind ca metoda exterminarea agricultorilor si a taietorilor de lemne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: