home to blog Nu ma uit la tv

Nu ma uit la tv

Mie nu-mi merge televizorul.  De fapt functioneaza doar cateva zile pe luna, pana cand apare vreo fluctuatie de tensiune si sta dupa aia stins zile intregi fara sa mai vrea sa porneasca. Deh, Goldstar prima generatie, dar are culori.

TV tunnerul mi-e lene sa-l instalez, mai ales ca ar trece cablul prin mijlocul camerei, astfel incat nu ma complic. Drept urmare am ratat ultimele doua seri de distractie. Daca era vorba de mine, cum a fost saptamana trecuta imi suna telefonul instant.
De fapt saptamana trecuta, cat a vorbit Badea balarii, mie mi se inrosise telefonul de mesaje si oameni care ma sunau sa ma intrebe daca ma uit. Pana una alta m-a facut Visurat.
Adica e mai bun ca mine. Daca mie nu mi-a dat numarul de telefon pe post, i l-a dat lu Visurat. De doua ori, in doua seri diferite. Pai ce altfel de vedeta sa mai fii?

In alta ordine de idei, daca vreti sa dorm pe presh, spuneti-i lui Visurat sa isi redirectioneze telefonul spre mine. Mi s-a promis ca dorm pe presh daca suna telefonul la 2 noaptea.

Si ca tot mi-am amintit. Morar ia vezi tu ca … promovarea in emisiunea lui Badea o sa vezi, nu e buna. Adica daca tu spui de altii ca sunt prosti si tu esti destept, asa cum zice Mircea, n-o sa te asculte nimeni. Pentru ca noi suntem trecuti prin astea.

8 thoughts on “Nu ma uit la tv

 1. Ora 2 din noapte. Javrele latra isteric, intr-o incaierare oribila, un motociclist tureaza motorul si ii da blana prin fata blocului bloggerului Piticu. El doarme zambind. Viseaza ca e la mall-ul din Vitan si la masa de langa el se asaza Mircea Badea. Femei frumoase si tipi bine se apropie unul dupa altul de masa lui Badea, se apleaca spre el respectuos, si spun aproape identic: nu va suparati domnule Badea ca va deranjez de la saorma, stiti cumva daca persoana de la masa de alaturi este celebrul blogger Piticu?
  Dupa ce primesc un marait in forma de DA multumesc si se indreapta spre Pitic, avand carnetelele pentru autografe in maini. Fetele intind sanii peste masa.
  Deodata suna telefonul. O data, de doua ori…de sapte ori.
  “baga-mi-as, am dezactivat mesageria”, isi spune Piticu, turband. Isi ia rapid doo picioare de la prietena lui.
  -Raspunde neghiobule odata ca s-a dus si noaptea asta!
  – Alo?
  – Buna dimineta sau buna noaptea, zise o voce de la celalalt capat al “firului”. Dumneavoastra sunteti bloggerul Piticu?
  – Da.
  – AAA, ce placere! Nu, nu aveam nimic sa va spun, doar am vrut sa stiu daca intr-adevar acesta este numarul dumneavoastra, ca sa va sun maine.
  – Dar de unde aveti numarul?
  – De la emisiunea In Gura Presei.
  – Si ce mi-ati fi spus maine? Sper ca aveti vreo propunere de afacere, ceva, nu ma deranjati cu prostii.
  – A nuuuuu. V-as fi sunat sa verific daca este numarul dumneavoastra. Noapte buna.

  😛

 2. pai noi suntem trecuti prin asa ceva el insa este genul care pana nu se loveste cu capul de ele nu le intelege 🙂
  ps: sa-ti facem cadou un pres mai pufos ? :))

 3. Concurenta intre bloggeri e de ceva timp .. bun abea acum mam hotarat sa imi fac si eu aparatie in blogosfera romaneasca care din pacate pute a cacat in mare parte 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: