home to blog Nu eu sunt antrenor, dar asa pare a nu fi bine

Nu eu sunt antrenor, dar asa pare a nu fi bine

Ma uit pe streamul brut de la olimpiada cum joaca fetele handbal impotriva Ungariei. Cum n-am comentator, nu`mi ramane decat sa ma orientez singur si sa calculez acolo cine ce face cine joaca, cum apara si etc.

In schimb se aud comentariile antrenorilor atunci cand e camera pe ei. Si de la noi se auzea ceva de genu, ” bai trebuie sa facem, mai … aloo, ma ascultati? Mai sa facem asta ca nu se poate … ”

“Nu mai veni in centru, jucati mai ce-am stabilit. Nu te du navala pe ea, joaca mai pe directie”

WTF? Asta e antrenor? Asta e limbaj de antrenor? Asta e echipa noastra?

Ungurii, pe langa orgoliu, par al dracu de bine organizati. Cel putin limbajul lor era calm, stiau ce au de facut, fetele propuneau ceva si dadeau exemple de cum sa faca etc…
Pana una alta la jumtatea partidei ungaria ne conduce cu 16 – 14 in sferturi de finala.

Echipa Romaniei nu era facuta din fetele de la Oltchim? Live aici, canalul 10 (numai cu ie)

6 thoughts on “Nu eu sunt antrenor, dar asa pare a nu fi bine

  1. Pana la urma..nu conteaza cum da el indicatii acum. Sa recupereze alea 6 goluri diferenta care le despart acum si apoi or vedea ei cum isi vorbesc:P

  2. slabe sanse sa invingem Ungaria. oricum sunt cel putin 2 echipe mai bune decat a noastra la turneu si ramase in competitie, Rusia si Norvegia. ca sa invingi echipe mai puternice ai nevoie de concentrare maxima, ambitie totala si un pic de noroc. noi nu le avem. foarte rar echipa de handbal a batut echipe mai puternice, nu suntem in stare de “surprize”. asta e realitatea, asta e valoarea.

  3. Nu prea ai urmarit meciurile de handbal ale nationalei sau ale Oltchimului. Cand vezi ca jucatoarele tale joaca prost, dupa ce in grupe au defilat, cum ai vrea sa le vorbesti: “Haideti va rog eu, jucati cum ati jucat in grupe ca o faceati bine”? Nu, trebuie sa le spui unde au gresit si sa le indrepti.

  4. dar cum trebuie sa fie limbajul unui antrenor atat in timpul unei intreceri oficiale cat si in timpul unor simple antrenamente?
    eu nu am treaba cu sportul si-s curios cum se vorbeste. stiu ca sportivii de performanta nu-s foarte eruditi dar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: