home to blog Noile pagini Facebook

Noile pagini Facebook

Dupa ce unii au primit deja noul timeline, care arata mai stupid, mai inghesuit, dar pune accent mai mult pe imagini, Facebook mai aduce o schimbare. In acelasi stil schimba si continutul paginilor de Facebook. Asa incat ele vor arata astfel.

851586_587943001291262_483893598_n

Din nou continutul pe imagini este important, este evidentiat, iar ponderea acestora va creste in cadrul Facebook. Pana la urma stocarea e aproape gratis, distributia pozelor e rezolvata de tehnologie, iar banda de internet este pentru toata lumea.

Nota pentru webmasteri. Setati-va pe siteuri ca og:image sa selecteze poza la cea mai mare dimensiune. Daca aveti problema din aceasta cauza, setati-va siteurile si serverele astfel incat sa poata servi neconditionat catre Facebook si restul lumii, pozele la dimensiunea maxima. Nu vreau sa va explic de ce, asta tine de munca specialistilor facebook smecheri. Mai mult.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Noile pagini Facebook

  1. arata mult mai bine facebook-ul acum, decat inainte incepe sa fie din ce in ce pe placul celor care il folosesc pentru site-uri (eventual publicitatea platita)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.