home to blog Noi ii toleram, ei ii tolereaza

Noi ii toleram, ei ii tolereaza

… ei ne rasplatesc.

De fapt de ce ne lamentam, nu avem un program desi avem bani, nu vrem sa ii integram desi UE doreste si ofera bani … dar … ii intalnim doar in fiecare zi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Noi ii toleram, ei ii tolereaza

 1. pai domnule cetatean al acestei tari minunate,tin sa te anunt de la inceput ca fac partedin etnia rroma,dar totusi sunt si eu cetatean roman:-(.ne-au luat astia in europa pt ca aveau nevoie de noi,nu stiu de ce dar simt asta si nu sunt nici mama omida nici vr’un nepot.
  sunt oameni inte oameni dar,intodeauna exisa un dar,societatea are gauri ca o renumaita branza,dar cine cumoata aceasta branza cumpara si gaurile din ea, asa ca nai gaurile facem parte din romania.asta e… inpacati-va cu ideea.

  vreti solutii??????????
  eu am una,dar ,iar apare dar-ul,suntem prea ocupati cu altceva!!!
  hai sa vedem cum traiesc acesi oameni,cu sobolani,in mizerie,pe la semafoare,cersind.ahhhhhhhhhh am atatea sa-ti spun dar o sa fac un rezumat.problema nu sunt astia tigani astia care fura,sparg,violeaza,omoara,problema e gastionare problemei la noi,statul sa-i spele ,sa-i organizeze,sa-i condamne,sa-i emancipeze.dak vor vor reusi,dar sunt prea ocupati…………….

 2. Trist. Nu e vorba doar de ţigani ci mai ales de oameni foarte săraci. Iar cei care-i blamează nu s-au gândit odată în vieţişoara lor ce înseamnă să te naşti în condiţiile astea.
  Cel mai trist e că oamenii ăştia sunt irecuperabili. În cel mai bun caz, s-ar putea face ceva pentru copii lor, ca să nu ajungă la fel.

 3. hihiihhi, ciprian da … stiu 😉 tocmai asta e problema, dar … nu-i nimic, noi tipam …. acum avem mai multe solutii de tipat … mai multe ocazii si mai multe modalitati.

 4. Daca ai centrala termica de apartament folosesti doar apa rece din retea…ca ti-o incalzeste centrala daca o vrei calda…Poate n-om fi chiar asa nespalati…Sper…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.