home to blog noi … cu gandirea noastra

noi … cu gandirea noastra

Ma uit pe pagina Iuliei, si vad ca a pus un blog nou …

Ma uit ce scrie si descoper ca a scris ceva despre ceea ce vroiam sa scriu eu de mult.Vrea o familie. Una mare si fericita.

Eu, rautacios, vin si ma intreb de ce?  Ca sa am o grija in plus? Ca sa ajung acasa, si ca in reclama de la adria, sa mi se zica ca nu sunt bun de nimic, si ca iar am uitat sa cumpar aia, sau ca iar n-am facut aia, sau ailalta?

DA … pana la urma si eu vreau o familie, sau ceva asemanator, dar, nu in conditiile de mai sus, pentru ca sunt satul de aceste evenimente … care este si care se intampla. OMG … am albit deja … oare la 29 de ani, o sa arat ca la 40 ? 🙂

Iar, cand vine vorba de familie, apar responsabilitati, din alea … pe care nu le-ai mai avut pana acum, pe care trebuie sa le faci, sa le duci mai departe …si … whoaa … o groaza de investitii. Si, eu nu suport sa imi fac credite, sa am datorii sau prostii din astea.

In alta ordine de idei. Ma intreb de unde vine si cine dracu le baga in cap … ideea asta: Si anume, termini o facultate, sau nici macar no termini … gasesti un amarat de job … tzup … ai nevoie urgenta de un barbat … care sa iti fie sotz, tata si sclav… Si daca asta nu se intampla in 3 luni …. vai de mine, sunt deprimat(a) ca nu ma iubeste nimeni, si ca nu reusesc sa agatz pe nimeni si toate cele. …

WHOH !!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “noi … cu gandirea noastra

 1. Dragule, tu ai inteles ce ai vrut din blogul meu. NU, NU VREAU SA MA MARIT!!!! Nu toate femeile au nevoie urgenta de un barbat:)).
  Eu vreau familia aia ( mama, tata, sora, frate, catei pisici si alte lighioane)-atat.
  Daca sunt deprimata e pt ca oamenii judeca fara sa te cunoasca si te urasc pt ca nu inteleg ca esti diferit. PUNCT

 2. te casatoresti atunci cand simti ca e momentul, cand persoana e potrivita, cand ti se pare ca asa e normal si ca totul o sa fie ok. si nu te casatoresti fiindca asa vrei tu si incepi sa cauti sotul/soata… zau… si nici nu trebuie sa te sperie faptul ca dupa aceea ai responsabilitati si nush cate altele de facut… tre sa vina totul de la sine si sa nu se simta nici o schimbare. chiar daca ele totusi apar.
  so.. cu famelia sper ca te-am lamurit 🙂
  iar despre albirea parului .. hmmm… am vazut ca ai mai scirs despre asta… ia uite aici
  http://www.sciencemag.org/cgi/content/full/307/5710/720?maxtoshow=&HITS=10&hits=10&RESULTFORMAT=&titleabstract=hai+gray&searchid=1116025749574_10738&stored_search=&FIRSTINDEX=0&fdate=10/1/1995&tdate=5/31/2005

 3. Ia, auzi, Mister, cred ca tie nu ti-e clara treaba.
  Casatoria nu e ca sulu de hartie care trebe doar consumat cand manci prea multa dulceatza.
  e ceva de genu!” stand by me,my love,stand!”
  Nu te uita numa! la gurile grele de rele, uita-te la cei happy in mariagge, and u~ll see the sense.

  So,bring love to someone 🙂

  (excuse for my so perfect english) ;;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: