home news Ninge in sud

Ninge in sud

Lumea se panicheaza, au intarziat ambulante se cearta prefecti cu subprefecti si astia cu primarii. Ce naiba domle, e doar o ninsoare ce se intampla sa fie in aceasta perioada a anului. De unde viscol puternic, de unde drumuri inzapezite, de unde iarna grea.

Pentru ca foarte multi m-au intrebat de numarul de telefon de la info trafic: 9544 – politia rutiera bucuresti. Acolo veti gasi toate detaliile despre traficul din capitala si drumurile nationale limitrofe.

Pana una alta, iar regret ca am uitat camera foto acasa, la Romana bate vantul frumos, in rest zapada e spulberata, exact asa cum trebuie sa arate o seara de iarna. Maine va fi frig iar peste doua luni va veni primavara. Astea sunt mersurile anotimpurilor, nu va panicati, anul trecut n-ati avut zapada, aveti acum. Bucurati-va de zapada.

3 thoughts on “Ninge in sud

  1. stiti ce ziceau la TV pe la ora 17 ca e nebunie pe DN1, se aglomereaza, se fac 2h de la predeal la negresti, e uite ca eu am plecat la 17:40 din busteni( si era aproape GOALA strada, mai erau cateva masini, am ajuns imediat in bucuresti, mici probleme au fost inspre ploiesti ca era putin viscol si erau unele portiuni pline de zapada, insa nu a fost DELOC aglomeratie! traiasta TV-UL :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: