home to blog Ni ma ca SMSCLUJ a fost de mare succes

Ni ma ca SMSCLUJ a fost de mare succes

Unul din marile succese (zda masii cu indoctrinarea politica am scris de 3 ori succesuri _|_ ) ale Social Media Summit a fost ca Primarul Clujului a deschis gratios si impresionant conferinta.

Si nu s-a oprit aici. A aflat ca sunt bloggeri in Cluj, persoane influente, formatori de opinie, o gasca interesanta cu care trebuie sa se poarte corespunzator pentru ca asa i-a recomandat PR-ul.

Si i-a tratat pe bloggeri exact asa cum merita. Ca pe niste oameni de afaceri responsabili, ca pe investitorii de maine ai orasului. I-a chemat la un dineu unde toata lumea era la frac, mai putin bloggerii. Adica Groparu, dar nu e asta important. Daca inviti pe cineva la o chestie oficiala si vrei sa o faci misto, atunci ori ii recomanzi persoanei respective un cod de tinuta (asa cum fac americanii la toate tipurile de evenimente), ori te imbraci tu adecvat. Daca nu, vei fi tratat din start ca pe unul care nu vrea sa comunice cu nimeni, care a facut o aroganta sa invite niste bloggeri si sa nu ii bage in seama.

Iar cu domnii de au fost la eveniment se discuta mai cordial si mai prieteneste. Nu-mi inchipui sa-l vad pe Hadean sau Groparu sau Psaico stand si gesticuland cu rolexuri aurii la maini.  No, dar bine ca ai fost in portocaliu, macar asa se respecta codul culorii.

Voi scrie si despre prezentarea de la Cluj.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Ni ma ca SMSCLUJ a fost de mare succes

 1. Noi am primit o invitatie pentru aceasta intalnire. O simpla invitatie pe care scria ca suntem asteptati la o receptie cu ocazia sarbatorilor de iarna.

  Nu ni s-a specificat un cod de tinuta insa asta ar fi trebuit s-o banuim noi, pana la urma nu mergeam intr-un birt. Eh, nu asta-i important. Fiecare se prezinta dupa varsta si ocupatie.

  Ajunsi acolo a trebuit sa aflam ca evenimentul a fost si caritabil si ar fi trebuit sa aducem cate un glob sa impodobim un brad. Bradul urma sa fie donat unei familii.

  Ideea este ca si asta poate fi un inceput si cu siguranta relatia primarie – bloggeri va evolua in 2011.

 2. Amu premarele pare OK. Plus ca si vorbeste mai bine decat l-am auzit pana amu.
  Psaico zice bine ca ar fi trebuit sa ne gandim, da’ no, asta cheltuie o groaza de calorii si proteine.

 3. Intr-adevar, este un pas inainte. Trecem peste faptul ca mesajul de la Primarie a fost scurt si sec, nepersonalizat si cu un “invitatia in atasament”, fara instructiuni legate de dress code sau mai multe informatii despre eveniment, cu schimbatul orei inceperii cu cateva ore inainte.

  Eu din pacate nu am putut onora invitatia din motive obiective si am anuntat “departamentul de protocol” din timp.

  E totusi o initiativa de laudat si sper ca se va invata din mers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.