news

Mai mulţi credincioşi catolici protestează împotriva construirii unei clădiri de birouri în apropierea Catedralei romano-catolice Sfântul Iosif din Capitală. Enoriaşii consideră că imobilul ce urmează a fi construit va afecta estetica lăcaşului de cult.

Proiectul de construcţie a clădirii de birouri a fost realizat în 1999 şi a avut iniţial acordul Arhiepiscopiei romano-catolice. După doi ani însă, Arhiepiscopia s-a răzgândit şi a înştiinţat instituţiile care au eliberat avizele de construcţie că nu mai este de acord cu ridicarea clădirii. În prezent, reprezentanţii bisericii romano-catolice aşteaptă răspuns din partea autorităţilor.

Reprezentanţii firmei care se ocupă de constucţia clădirii au declarat că au respectat indicaţiile arhiepiscopului mitropolit de Bucureşti în ceea ce priveşte amplasarea imobilului. Ei au declarat că deţin toate avizele de construcţie şi că nu există riscul deteriorării catedralei.

Clădirea de lângă Catedrala romano catolică Sf. Iosif va avea 19 etaje şi va fi finalizată peste aproximativ doi ani. (c) www.realitatea.net

Doar  o stire. Asta ca sa pun totusi o poza de la Paste de la catedrala, ca sa nu ma mai certe Nancy.  De ce ? Pentru ca mai mult, s-a intamplat la munca … la munca … la munca … si cred ca ma pregatesc de 1 mai … ati ghicit … tot la munca …

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “news

 1. Asta ca sa pun totusi o poza de la Paste de la catedrala, ca sa nu ma mai certe Nancy. De ce ? Pentru ca mai mult, s-a intamplat la munca

  Ok..rewind…de ce ce ?de ce sa nu te mai cert sau cum?:))
  Cat despre stire..hmm..doar nu darama catedrala…asa.. ca..sa se potoleasca ..parerea mea

 2. :D)) pai da … lasa-i .. asa am zis si eu … macar sa o darame ca au bani sa faca inca 3 :D)

  pai ca ma certzi ca n-am scris despre pastele catolic ?

  Care paste ?!

  am mancat un singur ou rosu … si asta wikendu asta

 3. Pai mai tata tu esti intao catloic, si dupa otodox. si am intrebat de ce sa te cert ca era dupa numele meu faza cu “mai mult la munca”. eu am trecut sa vad si eu slujba in drum spre o Florie ..sau un Florin :P.
  Si am stat ceva..a fost nemaipomenit..slujba ma refer. la anul ma duc de la inceput..anul asta nu stiu ce a intervenit si n-am putut.
  sa o darame?3?no way,ajungem sa avem batalii pt cine sa le conduca….no way

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: