home to blog Netoo’s dead

Netoo’s dead

De ce? Pentru ca in afara de adunarile in care eram 40 + de oameni si nu stiam sa ne organizam a fost misto. Pentru ca … oricine o tinea pe a lui si mai greu putea sa plece urechea la parerea celuilalt. Pentru ca, daca nu iti placea o persoana, era frumos sa vii la una din intalniri, sa ii vezi si sa nu ii zici nimic.

O intalnire de tipul netoo am organizat noi saptamana trecuta, pe mess. O mica conferinta cu un singur scop: to digg. Drept urmare, in 15 si ceva de oameni s-a stabilit exact si direct ca daca dau mass cu digg me please la postul asta, ceilalti 15 isi rup 25 de secunde din viata si dau un mic digg pentru cativa centi in plus in adsense. Neprezenti la discutia asta au fost zoso si Bobby, dar ati digg-ui daca v-as da un mass?

Revenind la ce vrea Adi de la Netoo, ii zic ca e gresit. El acolo ne vorbeste de principii legate de practica. Practica e … mai simpla. De genul, ma … il punem pe Geoana ca prostanacul? Da. In numai o zi a fost primul in Google.
Netoo ar terbui gandit asa. Iar acolo nu trebuie sa discutam despre principii, trebuie sa discutam despre viata, despre cum a scris cineva, ce a scris, trebuie sa aducem argumente in sprijinul criticilor si nu acuzatii. Si bineinteles ce proiecte comune facem in viitor. 🙂 Like … mai hostez eu 3 4 bloguri gratuit si in final o sa plateasca cineva pentru reclama de la mine, nu pe linkexchange ca sa nu va raspund la mailuri da? 🙂
Pentru ca noi toti vrem sa fim o blogosfera mare si fericita nu? 😛 Cu castiguri mari din adsense.

7 thoughts on “Netoo’s dead

 1. Normal ca a murit. E absurd sa faci 3-4 intalniri apoi sa spui ca e cazul sa se treaca la o noua iteratie, noua versiune, etc. Nu a fost nici macar un an de Netoo si s-a pus capac exact atunci cand se forma un grup mai mare, cu un impact mai puternic.

  Ai nevoie de Netoo ca sa promovezi un link pe digg? Trimite-mi un mesaj si promit ca voi fi inca unul care voteaza, cu conditia sa nu ceri asta la orice amarat de post sau la orice filmulet luat de pe YouTube.

  Hai la o bere (cand? nu stiu, poate intr-o seara). Mai bun networkingul cu alcool 🙂

 2. Da mass-ul ala si in 2-3 zile ai contul banat pe digg. Ceea ce propui tu acolo e un digg circle care asta iti face: te duce spre ban.

  Am incercat chestia asta pe yahoo zilele trecute pentru doi prieteni: guess what, trei posturi, toate burried (eu am avantajul sa am un profil destul de bun, asa ca nu mi-am luat ban, dar nu as mai risca asa ceva).

  P.S.: la mass-uri, tot dau ignore 🙂

 3. … ca fusei ocupat:
  cu asta am inceput si eu. Netoo, asa cum il stiam, “is dead”.Acolo incerc altceva.

  Pitic, adunarea de zici este tot un fel de “Uzina”, numa’ ca altfel: nu de idei ci de cioraneli, nu “cum sa creez in timp ceva” ci “cum sa dau o teapa acum”. Nici macar nu zic ca te inseli in abordare. De ce sa astepti, cand se poate acum, de ce cu “gloata”, cand se poate cu “gasca”.
  Intr-un fel, chiar ai dreptate, asa s-au facut averile postrevolutionare. Dar, pana or intra banii in bloguri, am tot timpul sa pun bazele unei echipe.

  Ah, iar circle diggingul duce la ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: