home to blog Net mobil?

Net mobil?

Si daca eu de pe serevrele zapp downloadez un PDF prin zapp cu 19k, atunci cum pot sa ma laud cu el de net, sau cu ea de retea?

Probabil pentru ca stiau ca voi scrie asta m-am trezit ca imi vine o factura de 2,90 lei. Traiasca, n-am apucat sa o platesc la timp. Mai rau e ca am platit-o online, n-am completat toate datele alea acolo ca am dat un click aiurea, dar am primit mesajul multumim pentru plata 🙂

Si totusi, eu ma intreb de ce dracu am zis da atunci cand tipa aia m-a intrebat daca vreau sa prelungesc cu inca un an abonamentul la zapp?

4 thoughts on “Net mobil?

  1. Mai stii! poate ca la zapp internetul e cu manivela si mai trebuie sa manivelesti pana la viteza dorita, eu cand am fost in ro voiam o conexiune mobila, stii ce mi-a spus cineva de acolo? cauta in alta parte! dus, am fost!

  2. S-ar putea sa depinda si de aparat. Eu aveam un Z nu stiu cat (ala cu clapeta) si mergea OK pt browsing. Acum cu un LG Z25 e de tot rahatul.

  3. Iti spun eu de ce ai zis da. Pt ca esti barbat si pentru ca nu te-ai putut abtine sa nu ghicesti cum aratau saii rotunzi in continuarea decolteului generos pe care erau aruncate razlet cateva suvite din parul ei blond. 😀 Alt motiv nu prea vad.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: