home to blog Nebunul e magnific

Nebunul e magnific

Sau e senil.

Trecand peste aceste cuvinte rele si interpretate foarte rautacios, nu putem sa nu trecem peste ce declara Mircea Geoana de cateva zile incoace. De parca ai spune ca el traieste in alta lume fata de asta in care suntem noi acum.

A inceput wikendul trecut cand a promis 25.000 de euro pentru cei din afara care se intorc in tara. M-a umplut de bucurie, am doua surori, una in Italia, cealalta in Cipru, care oricum fac mai mult de 25.000 de euro 🙂

Dar azi … cand a spus ca putem zbura pe Luna (la evenimentul Politica 2.0 organizat de realitatea.net). Ma rog, nu neaparat pe satelitul Pamantului, dar cel putin sa putem zbura in spatiu, m-a facut sa fiu mandru. Mandru de tara asta, de oamenii de aici, pacat ca ei nu sunt mandri de ei, nu gandesc in sansa lor si cei mai multi il vor crede pe Geoana nebun.

Acum raman doua chestii, ori il credem pe Geoana nebun, ori reuseste el sa ne pacaleasca si sa faca intr-un mod democratic ce a facut Ceausescu intr-un mod brutal. Dar se poate, am dovedit o data.


REALITATEA.NET – Geoană spune că vorbit cu NASA şi că trimite un candidat PSD în spaţiu

5 thoughts on “Nebunul e magnific

  1. intr-un mod democratic nu, dar in mod socialist poate (ceea ce nu-i foarte departe de ceausu), dar doar acasa la el, in cutiuta lui cu nisip… 😀

  2. Ce idee mi-ai dat,sa ne contorizam fiecare in parte rudele plecate si sa tragem linie!Scoatem de-o ciorbica!Sunt in asentiment cu tine…de parca era la licitatie!O seara buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: