home to blog N-am castigat nici un premiu la Cannes

N-am castigat nici un premiu la Cannes

Ok, n-am castigat nici un premiu anul asta la Cannes. Poate asa le vine mintea la cap regizorilor, dar si actorilor plini de betia anilor trecuti cand au pacalit juriul cu niste filme mediocre.

Poate asa ne vom apuca sa scriem si noi niste filme, poate asa ne vom apuca sa filmam si noi asa cum trebuie. Sau poate ca ne vom uita si vom intelege ceva din povestile celorlalti. Ah cum? Facem filme bune? Daca da, atunci de ce nu poti sta de vorba cu nici un actor din ala sau regizor, de ce tin toti informatia, cultura, prostiile pentru ei si nu dau nimic mai departe. De ce nu ii invata si pe altii cum sa faca filme?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 thoughts on “N-am castigat nici un premiu la Cannes

  1. “Ok, n-am castigat nici un premiu anul asta la Cannes.” – eroare.
    Vezi coada listei:
    “Premiul SFR pentru scurtmetraj al Quinzaine des realizateurs – ex aequo peliculelor “Căutare” (România), regia Ionuţ Piţurescu, şi “Mary Last Seen” (SUA), regia Sean Durkin”

  2. Prefer sa ma uit la filmele scoase inainte de 90. Totusi sunt ceva filme dupa revolutie de luat in seama dar nu prea multe. Sper sa se maturizeze si regizorii de la noi.

  3. Pai la cate se asteptau de la filmul , “Eu cand vreau sa fluier , fluier” , cred si eu ca nu am luat nimic , la cum a fost acest film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.