home to blog N-ai cu ce? Iti dam noi

N-ai cu ce? Iti dam noi

De cate ori n-ai vrut sa faci poze, sa pui poza pe net sa fii primul care da pe twitter un eveniment sau o ilustratie sau un peisaj? Si de cate ori te-ai lovit de problema telefonului care nu face poze bune sau a telefonului care nu urca pozele pe net sau a faptului ca ai nevoie de cablu de date sa scoti pozele din telefon.

Ei bine, pentru ca le-am tot testat in Africa si am facut poze si filmulete aici cu Sony Ericsson Vivaz la absolut orice, va dam un telefon nou nout. O camera de 8 megapixeli si un video clar 720p sunt mai mult decat suficiente pentru un telefon mobil. Asa incat oricand, oriunde, la meci, pe stadion, in metrou, noaptea, ziua, pe furtuna puteti filma si poza tot ce va iese in cale.

Pentru a castiga un telefon Sony Ericsson Vivaz, n-aveti decat sa dati like paginii asteia, iar apoi nu aveti decat sa apelati la reteaua voastra sociala care stie ca nu aveti cu ce, iar cele mai multe like-uri date unei poze urcate de voi castiga un telefon Sony Ericsson Vivaz. E atat de simplu. Nu ai cu ce, iti dam noi.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “N-ai cu ce? Iti dam noi

  1. Faina ideea… desi o sa fie bataie mare si aici conteaza cata lume din online cunosti pentru o promovare mai buna. Deci astia mici sunt afara din prima, dar e ok si asa incet incet se face loc pentru toti :))

  2. intradevar , cei cu multi prieteni au un atu in plus.Dar sa nu uitam ca concursul are o tema , iar multi nu o respecta.Sper ca acest lucru sa fie luat in considerare de organizatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.