home to blog Murphy

Murphy

E o lege nescrisa ce mi se intampla mie.

Daca plec mai devreme cu 5 minute la munca, ajung cu 5 minute mai devreme si nu se intampla nimic, e totul in regula.
Daca plec cu o ora mai tarziu la munca, ajung cu o ora mai tarziu, nu se prinde nimeni, e totul in regula nu se intampla nimic.

Daca plec cu 5 minute mai tarziu la munca si ajung cu 5 minute mai tarziu … toate lucrurile posibile si imposibile din ziua aia se intampla. Cade cerul, cade netu, cade curentul, ia foc … si asa mai departe.

Exista vreo regula de-a lui Murphy legata de chestia asta?

Si ar mai fi inca una. Daca un calculator merge, lasa-l sa mearga si sa isi faca treaba lui, nu interveni in activitatea lui ca se va strica iremediabil.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Murphy

  1. Exista o lege piticu, dar nu a lui Murphy. Ea suna cam asa: “de ce ti-e frica nu scapi!” Adica, adaptata in cazul de fata: atunci cand tragi din greu si ajungi cu o ora mai tarziu la serviciu, no problem, nimik, totul e in regula, aveai speranta ca totul va fi in regula. Atunci cand ajungi mai devreme la serviciu, iar totul e in regula toate bune si frumoase stii ca oricum nu e tura ta, deci orice nasol s-ar intampla nu e raspunderea ta, te doare la basca. Dar atunci cand intarzii 5 minute, totul e nasol, te intrebi bai daca se intampla tocmai in astea 5 minute ceva nasol, si incepi sa-ti creezi in minte un scenariu sumbru. Avem distrugerea in noi, parca am dezvoltat o placere pentru lucrurile rele in ultima vreme, nu?. Si mai e inca ceva: se spune ca totul e in mintea noastra, daca esti convins ca un lucru se va intampla in proportie de 100% atunci el se va intampla, se numeste forta mintii, a gandului, dar e foarte greu sa ajungi acolo, dar rar se intampla. Concluzie: tu ai creat situatia nasoala pentru tine pentru ca ai crezut 100% din reflex ca se va intampla ceva rau tocmai in alea 5 minute, a naibii viata, nu te-ai mai concentrat pe speranta de a fi totul in regula cand ajungi la serviciu si asta e boss! Ai sfeclit-o.
    Am I Crazy?

  2. A, si inca ceva: cand se intampla se intampla, nu ai ce face, degeaba incerci sa sfidezi legile naturii….

  3. seara s-a terminat in ideea de … how bad cand it be ? 🙂 … pentru ca daca un lucru incepe prost … va continua prost 😉

    LOl … si da … ai dreptate ;))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: