home news Mobile

Mobile

Orange da gratis la telefoane de 1 mai. Adica acelasi tarif de retea pentru toata lumea. Sa vedeti cum o sa pice sistemul.

Cosmote tocmai a facut 2 milioane de cartele prepaid, din care cred ca jumatate sunt inchise, ca n-are lumea bani sa isi cumpere telefon nou. La fel ca mine. Mai ales ca daca pierzi cartela nu o poti bloca sau recupera numarul.

Vodafone te pacaleste sa le trimiti un sms de 1 dolar in speranta ca vei castiga 10 mii. Degeaba.

Si cica RDS vine pe piata mobila … pe la toamna. 🙂

5 thoughts on “Mobile

 1. N-o sa pice niciun sistem la orange. Sau nu din cauza tarifului de 1 mai. 🙂 Gandeste-te ca tariful din retea e totusi, vreo 11 eurocenti. Daca ai vreo optiune cu minute in retea sau ceva nu se pune.

 2. – Cosmote are 2 milioane clienti (23% sunt abonati )

  Orange si Voda au 33 % abonati .

  http://new.themoneychannel.ro/stiri/Economic/Cosmote_Romania_a_depasit_pragul_de_doua_milioane_de_clienti.htm

  Numărul clienţilor activi ai operatorului de telefonie Cosmote România a depăşit pragul de două milioane, dintre care un milion au ales serviciile companiei în ultimele patru luni, ca urmare a strategiei aplicate, a anunţat, joi, grupul, într-un comunicat remis NewsIn.

  Deci e stupid sa zici ca au 2 milioane de cartele cand o buna parte sunt abonamente … si deasemenea e stupid sa banuiesti ca jumatate sunt inchise … avand in vedere ca ei numara doar cartelele active . (ce au fost incarcate macar o data in ultimele 3 luni)

 3. Ăştia de la RDS sunt nişte văcari cretini.
  Şi îmi susţin afirmaţia: se jură că nu au primit banii reprezentând un OP (ING to ING) care li l-am făcut de acum ~2 luni.
  Plus că nu ştiu să citească (faxuri, that is).

 4. faza de la vodafone e pe bune. stiu din surse sigure ca cineva chiar a castigat banii aia…mai exact, de la cineva care lucreaza la servicu clientii vodafone, mi-a zis k a primit un tel de la cineva care castigase si nu stia daca e pe bune sau nu…zicea ca si-a bagat unghi-n gat cand a auzit..:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.