home to blog Mizeria netului romanesc

Mizeria netului romanesc

Adineauri lucram la ceva pe net si in browser, intamplator, era pagina hotnews deschisa cand am surprins-o ca isi da refresh singura. Nu stiu de cat timp era deschisa, poate de juma de ora, poate de o ora, sau mai putin insa s-a reincarcat pagina singura.

M-am uitat in cod dupa ceva script care sa reincarce pagina, n-am gasit dar pun pariu ca e ascuns intr-unul din javascripturi.
Deci asa se fac afisari multe si vizite multe pe zi, cu refresh la pagina la cam jumatate de ora, ca sa vada baietii de la trafic.ro ca e vizita noua. Asta e de bine nu?

Cum putem sa facem un site misto … de adevaratelea misto? Cum le explicam oamenilor ce sa caute pe o pagina de web? Cum sa o inteleaga si la ce le foloseste? Materiale video? Blog? Forum?

22 thoughts on “Mizeria netului romanesc

 1. dac-as sti sa fac un site misto, dar de-adevaratelea misto, n-as mai scrie comentarii aici. asa ca aberez sunt trulyluly si-mi place sa pictez 🙂

 2. Piticule, imi amintesc eu gresit, sau tu ai fost dat afara ptr ceva de genu`? (corelez cu refreshurile de pe conquiztador, si parca atunci ai facut si tu ceva de genu. Sau nu?)

 3. Obsesia si motivarea esentiala vesnica a tuturor: trafic.ro
  Continutul site-urilor ar trebui concentrat mai mult pe calitate si nu neaparat sa o vinzi si pe masa pentru volum cu orice pret.Trust no one! Parca ti-am dat scriptu ala minunat 🙂
  In loc de refreshu ala clasic ar trebui incerce cu AJAX…

 4. Piticule,
  Chestia asta cu trafic.ro o poti pune la side effects, daca ai bunavointa.
  Poate ei chiar au nevoie sa faca un refresh la pagina aia din cind in cind. Sint mii de aplicatii web care fac lucrul asta.

  Dar ce-ar fi daca cineva ar planta un call prin Ajax inapoi la site, cu niste parametri variabili, la o-ha si total ignorati de aplicatie, dar care sa dea bine ca “vizita noua”.
  Astfel, doar holbindu-te la poze, smecheria nici nu ar fi sesizabila.

  Atunci ai fi multumit? N-o incerci si tu?

 5. Usor e sa acuzi , caci asa e Romania, sa vobim si sa ‘Moara Capra Vecinului” sua “Sa moare calul lu …”

  Mai bine ar trebui pus osu la treaba ptr a face experienta surferului roman mai buna decat sa stam sa scuipam seminte in fata blocului si vb de partile anatomice ale oricarei care trece pe acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.