home to blog Mihai Gadea PRESEDINTE

Mihai Gadea PRESEDINTE

Am vrut sa scriu mai multe despre protestele de astazi de la Cotroceni. Imi faceam planuri, idei, filmam, ma gandeam cum montez cadrele, ma interbam oare aveam lumina buna, sharful bun … chestii tehnice. Pana cand l-am vazut pe el. Mihai Gadea, el, candidatul. Pentru ca la finalul protestului asta e ce a ramas. O foaie  de semnaturi pentru candidatura lui Mihai Gadea. Nu degeaba strigau oamenii (n-am vazut cine), Mihai Gadea Presedinte.

Pentru ca printre oameni, cativa apropiati dadeau liste de semnaturi. Ca asta:

proteste cotroceni  (331)

Iar imaginile cu Gadea plecand, sunt acestea. Exclusiv, ca n-a alergat nimeni cu el, era foarte cald.

Mai devreme a fost asa ceva.

12 thoughts on “Mihai Gadea PRESEDINTE

  1. Felicitări pentru gestul de azi. Știu, e ridicol sa aducem osanale normalității, dar asta e societatea în care trăim din păcate.

  2. Ceata de spălaţi pe creier îmi dă o acută senzaţie de greaţă. Felicitări, pentru modul cum aţi acţionat! Comportamentul dvs. e raza de speranţă care ne fereşte de depresie 😀

  3. ce incearca antena este schizofrenie in masa ,cum frate poti sa iesi pentru un securist turnator care i-a furat banii lui ceausescu si apoi timp de 25 de ani numai de potlogarii sa tinut,se pare ca unii sunt purtatori ilegali de creier. Este bine ca spiritul civic nu a murit asa ca meriti toata aprecierea !

  4. Daca tot ai vrut sa faci “de toate”, atunci de ce n-ai filmat si “persoanele apropiate” care strangeau semnaturile?! Cu asta ii inchideai gura lui Gadea, altfel…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.