home to blog Microsoft pensioneaza Windows-ul

Microsoft pensioneaza Windows-ul

Inca o veste care pare credibila, Microsoft s-a saturat de Windows. Ce e drept e cam expirat din punct de vedere al marketingului, sa vinzi atatia ani un produs e o realizare. Si spre diferenta de cola, care e la fel de la inceput, windowsul difera de fiecare data. O data prin nume, a doua oara prin functionalitati, n-avem un sistem de operare care sa semene cu celalalt, iar acestea nu reusesc sa tina pasul cu dezvoltarea calculatoarelor.

In schimb Microsoft se gandeste la un software … online. Dar pana atunci, eu zic ca Vista va mai sta vreo 10 ani pe piata.

Pana una alta ne impuscam ca in jocuri

6 thoughts on “Microsoft pensioneaza Windows-ul

  1. interesanta stirea insa putin relevanta pentru urmatorii ani…:) acum lumea inca se distreaza cu vista si sa nu uitam ca e in lucru windows 7 care e programat sa se lanseze in 2010 prin ianuarie.

    Ma gandesc că pana iese Midori avem sanse foarte mari sa ne calce masina, sa facem diversele boli despre care ne informeaza MS prin imaginile minunate publicate pe pachetele de tigari… sau sa ne impuste vreunul care se crede in GTA IV :))

  2. Deci Midori ăsta va fi o maşină virtuală care va rula în principal aplicaţii online? Şi peste ce OS va rula maşina asta virtuală? Şi ce OS va rula maşina asta virtuală? Ăia de pe Realitatea ar trebui să se întoarcă la şcoală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: