home to blog Mega autostrada soarelui

Mega autostrada soarelui

Asta e autostrada soarelui, super-mega, ultra-giga realizare a conducatorilor acestei tari.
Stau si ma intreb. Tariceanu unde mama dracu a fost sa inaugureze? Si ce a inaugurat? Sau, astia au dat la o parte toate indicatoarele alea ce iti tampesc directia, a venit Tariceanu a mai taiat o panglica, dupa care le-au pus la loc ca sa isi termine treaba?

Si totusi, se poate vedea cu ochiul liber in cati pasi, sau in cate etape e contstruita  tampenia asta de autostrada, dupa asfat. Nu gasesti 2 portiuni diferite cu acelasi tip de asfalt. Unul e mai bun, altul e beton, altul … la fel de prost ca cel de pe A1. Si … ma intreb cand vor incepe reparatiile si aici. Si ma mai intreb… ce mama dracu fac aia la Cernavoda, iar o sa ceara bani la intrarea pe autostrada? 🙂 O sa le plateasca curu cred eu.

Daca era autostrada, mai intelegeam.

3 thoughts on “Mega autostrada soarelui

  1. de ce zici pitic , k se circula foarte bine pe autostrada soarelui … numai cu 170 am mers …. bine …asta din cauza ca eram cu logan si nu prea imi venea sa ii dau mai mult , dar ….

  2. Încă n-am apucat să merg pe autostradă. Dar am fost la mare de 1 mai, şi calea ferată e într-un drept cu autostrada drum lung… şi din câte am observat arată bine. Şi se merge foarte bine (2:30 ore Bucureşti-Constanţa, atât a făcut un prieten). Îmi place şi semnalizarea de pe mijloc. Era bine dacă era la fel şi pe margini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.