home to blog Meciuri LIVE pe net

Meciuri LIVE pe net

Antena1 se plange ca i se fura emisia si ca toata lumea se uita ilegal la postul asta de televiziune. Mi se pare si normal, daca au amenintat astral-ul ca vor cere bani pentru preluarea antenei1, poftim reactie.

Pana aici e bine. Antena1 face scandal, anumite stituri baga de seama, multumesc www.gecotv.ro . Si atat. Restul stiu foarte bine ca un meci de fotbal vinde si poate vinde publicitate online neasteptat de bine in comparatie cu orice altceva. Antena1 nu stie asta, drept urmare ei se plang ca n-au rating, ca n-au vanzari de publicitate si ca n-au telespectatori.

Pusca mea si faceti ceva in acest sens? Se ofera o alternativa? Nu. Deci, in loc sa va luptati voi cu morile de vant si cu IP-uri, mai bine va ganditi, anuntati,  faceti ceva ca sa ii multumiti si pe cei ca mine care acum stau pe balcon, cu laptopul in brate si nu vor sa intre in camera ca acolo nu se fumeaza. Dar eu vreau sa vad meciul, drept urmare? Imi iau tv tunner pe USB, trag cablul tv pana la mine si ma uit la meci nu?

10 thoughts on “Meciuri LIVE pe net

  1. Eu nu ma agit, pentru ca receptionez postul.Dar fa-le un bine suporterilor rapidisti, dinamovisti si cfr-isti care te citesc, pentru ca meciurile lor numai pe gsptv le gasesti, ca deh, pe antena1 joaca doar Steaua, face audienta mai mare …

  2. Mersi inca odata de pont.
    L-am gasit pe Gabriel Petrescu (persoana responsabila pentru problema de mai sus).

    @acid

    In cazul folosirii unor platforme de difuzare online pentru piratarea posturilor tv, avem acorduri care ne permit sa obtinem legal datele personale ale utilizatorilor care incalca legea drepturilor de autor.

  3. Am si eu o intrebare, unde gasesc mai multe link-uri sa se poata vedea live am un site despre pariuri si vreau s al epun la dispozitie cat mai multe link-uri. Mersi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: