home to blog Master Collection CS3

Master Collection CS3

Am pus mana pe toata suita CS3 de la Adobe, intr-un mare final. E a dracu de grea 🙂 … Abia astept sa o testez si sa va impartasesc ideile despre cum arata si ce ar fi trebuit sa faca. Abia astept sa vad cum se va misca premiere-u 😛

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Master Collection CS3

 1. Salve,

  nu te apuca de instalat fara un gb de ram.Eu mi-am luat-o din cauza ca aveam un gb de ram cu 256 shared pt placa video.In rest am inteles ca la photoshop au umblat pe la filtre , bara de unelte e mai subtire si ai mai mult spatiu pentru canvas.Pare a fi ok daca treci peste faptul ca mananca resurse ceva mai multe.

  Respect,
  Eu Babanul

 2. in ps mie din contra mi s-a parut ca se misca mai cu talent decat cs2. mai greu cu importul din lightroom. si am totusi 2 giga ram.
  Si intrebarea de 1000 de puncte…..daca nu cumva e versiunea aia pe care o avem toti de pe net, cat costa in romania toata suita ?:)

 3. dragutz 🙂 master collection-ul acesta.. dar intrebarea este urmatoarea.. de unde ai facut rost nu de alta dar ma intereseaza si pe mine link-ul si daca se poate si crack-ul 😀

 4. Interesant Adobe CS3, DW CS3 e mult mai intereseant decat atunci cand era la Macromedia. PS si mie mi se pare ca merge mai repede, de altfel tot CS3, mi se pare ca e mai rapid decat CS2-ul. E mai naspa partea cu instalarea ca iti ia o vesnicie, oricum jumate din cat iti ia sa il scoti :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.