home to blog Mancarea chinezeasca

Mancarea chinezeasca

Cred ca m-am tot temut de mancarea chinezeasca, o temere nefondata zic eu. Si pe buna dreptate fara motiv. Nestiind ce sa comand, i-am zis azi lu Alex, ia-mi d-aia. 🙂 aratand spre un ceva de pe monitor.
In schimb a venit o punga mare de hartie, impreuna cu cutiute tot de hartie. Si betzigase. Acuma … sa ii multumesc Oanei ca m-a invatat prin webcam cum se tine betigasul in mana 🙂

Ah … si super buna mancarea de la WU XING … e de fitze, dar si foarte consistenta.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Mancarea chinezeasca

  1. mie-mi place mai mult aia de la Templul Soarelui… pachetelele de primavar sunt incomparabil mai bune la ei. ultima data cand am comandat de la wu xing singurul lucrur bun e ca a venit comanda foarte repede (ca d-aia au ei sediul pe Grivieti si eu stau pe 1 Mai, deci la o aruncatura de doua bete), dar in rest… ia sa incerci si la templul soarelui. nu, nu sunt platita 😀

  2. Salutare Piticu!

    Daca esti cat de cat curios, arunca-ti un ochi si la noi pe site. Oferim si preparate chinezesti la domiciliu pentru cei care nu au timp sa dea o fuga pana la restaurant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: