home to blog Mancare prin nord

Mancare prin nord

Intrebare scurta … in afara de Taverna Sarbului, unde nu-mi permit sa mananc pentru ca nu sunt Dan Voiculescu sau vreun Basescu ceva, pe unde se mai poate manca bine prin zona de nord a Bucurestiului?

Pentru corporatisti … NU se poate manca la cantinele de la ING si IBM pentru ca mancarea e proasta, gretoasa, urat preparata si cine mai stie cum si / sau ce contine.

Iar terasele de prin Herastrau se inchid pentru ca vine toamna  / iarna si nu mai sunt prichindei care sa stranga din buci o saptamana de zile sa isi scoata gagica la pizza.

As fi vrut sa spun ceva de bine de Gergory’s, dar acolo mancarea e in functie de cum are chef preparatorul sa scuipe in ea sau sa opreasca, sau nu frigiderul seara.

22 thoughts on “Mancare prin nord

 1. Ikea,
  Spring time Floreasca,
  tanti Geta (pe Popa Savu, un numar impar, aproape de statuia aviatorilor, insa iarna pleci de-acolo mirosind a toate sosurile posibile, in cazul in care nu ingheti afara)
  Bolta rece pe strada Emanoil Porumbaru
  si mai era candva o cantina in cladirea Feper (Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu)

 2. Daca chiar vrei sa te duci mai in nord… este imediat dupa podul baneasa, langa antena 1, un fel de cantina.
  mancare buna, zic io… dar cam aglumerat la unele ore.

 3. eu cat am muncit in casa presei libere (aproape 3 ani) am mancat la flacara in corpul C la parter 🙂 arata ca ultima speluca dar se mananca bine daca te stii mai cu fite nu are rost sa treci pe acolo :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.