home to blog Mancare prin nord

Mancare prin nord

Intrebare scurta … in afara de Taverna Sarbului, unde nu-mi permit sa mananc pentru ca nu sunt Dan Voiculescu sau vreun Basescu ceva, pe unde se mai poate manca bine prin zona de nord a Bucurestiului?

Pentru corporatisti … NU se poate manca la cantinele de la ING si IBM pentru ca mancarea e proasta, gretoasa, urat preparata si cine mai stie cum si / sau ce contine.

Iar terasele de prin Herastrau se inchid pentru ca vine toamna  / iarna si nu mai sunt prichindei care sa stranga din buci o saptamana de zile sa isi scoata gagica la pizza.

As fi vrut sa spun ceva de bine de Gergory’s, dar acolo mancarea e in functie de cum are chef preparatorul sa scuipe in ea sau sa opreasca, sau nu frigiderul seara.

22 thoughts on “Mancare prin nord

 1. din pacate nu iti pot recomanda vreun restaurant pentru ca oriunde te-ai duce poti avea ghinionul sa ai parte de mancare prost gatita, prea scumpa pentru ce ti se ofera sau eternul tratament de doi bani al chelnerilor. Eu sunt amator de mancare chinezeasca si iti pot spune ca poti merge cam oriunde cu exceptia restaurantului Asia.

 2. Cantina de la Agronomie. Bun, mult si eftin. Doar ca daca stai mai mult te cam alegi cu mirosul meniului. Dar merita, zic eu. O frecventez de cativa ani.

 3. Ikea daca vrei pui cu soia sau mai stiu ce chimicale

  eu iti propun la flacara cu dezavantajul ca ti se vor imputii hainele :), eu acolo ma duc cand nu-mi este lene si manac la ING
  unde mai rar gasesc ceva bun.

 4. Recomand un restaurant micut si dragut … cu servire rapida …

  Pe Petru Maior – aproape de podul Grand… Restaurant “La Grasu”

  Ciorbele sunt geniale iar preturile f f bune … mancarea e mereu proaspata.

  P.S. Chiar langa el e Casa Munteneasca – nici sa nu-ti treaca prin gand sa intri acolo !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: