home to blog Making Absinth

Making Absinth

OMG! That`s the taste!

si

Cam asa se prepara … gustul … extraordinar. … Revin maine cu detalii.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Making Absinth

  1. da si nu neaparat, la zaharul ala muiat cu absint i se da foc … arde un pic pana se topeste …. apoi se arunca in pahar, la fel ca in pozele de sus.

    Cineva ma intreba de gust … ai putea zice ca e pasta de dinti, ai putea zice ca e un bitter suedez, oricum e dulce din cauza zaharului, dar mai ales intens.

    Ah … si daca-l bei gol, pentru ca are 70 de grade, ti se umfla limba.

  2. L-am baut eu gol ca nu am stiut cum sa il prepar…shi nu mi s-a umflat nici o limba. Un prieten a reusit sa aduca doua sticle din moscova aici in america…nu am idee cum a reusit.

    E incredibila bautura asta…dintr-un shot nu am mai stiut de mine.

  3. Bai sunteti pe langa rau!
    Ca sa invatati cu adevarat ce inseamna sa bei absinth, cel mai bine e sa mergeti chiar la barul absinth. Acolo invatati si cum sa beti si istoria acestei buturi si multe altele precum si distractie. ABSINTH BAR BUCURESTI ( http://www.theabsinth.com )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.