home to blog Mai sunt si oameni de treaba

Mai sunt si oameni de treaba

Ieri eram cu Mikutzu in oras si am vazut un bilet lasat de cineva intr-o masina, parcata regulamentar, pe marginea strazii.

Imi cer scuze, un bip e de ajuns. Cati oare mai parcheaza masina si isi lasa un bilet in geam, stiind ca au parcat-o aiurea, sau ca astfel pot incomoda pe cineva?  Sunt curios insa, daca desteptii aia care ridica masinile parcate pe strada suna la vreun astfel de numar in cazul in care gasesc bilet in geam cu numarul de tel al proprietarului. Mie nu mi s-a intamplat niciodata, dar niciodata, au preferat sa ridice stergatoare, sa lase bilete de amenintare etc.

19 thoughts on “Mai sunt si oameni de treaba

 1. Mie mi’a luat una locul de parcare, platit la ADP. Am blocat’o ca nu aveam unde sa las masina si i’am lasat bilet in geam, sa dea un bip cand vrea sa plece..

  Pe la 11 sunau interfoanele in bloc in draci, tipa cauta pe “nesimtitul care i’a blocat masina”.

  Cucoana, in loc sa zica merci ca nu am sunat la politie, sa vina sa’i ridice masina, mai face si figuri; am lasat nr de telefon, din 4 oameni(atatia erau) nu s’a gasit nici unul cu credit sa apeleze un numar?…idioti

 2. Care e faza cu stergatoarele? In Tg-Jiu nu mi s-a intamplat niciodata sa imi ridice cineva stergatoarele. De 2 saptamni de cand umblu cu masina prin Bucuresti mi s-a intamplat de 2 ori si de fiecare data nu eram pe locuri platite, rezervate. E ca un fel de amenintare?

 3. Nu am.. am numar de gorj.. oricum e buna ideea cu numarul la vedere. O sa mi-l afisez si eu in geam si o sa incerc sa imi cumpar loc de parcare. Deja mi-am gasit masina zgariata si blocata.
  Oameni rai bucurestenii astia domnule 🙂

 4. nu neaparat, bucurestenii get beget sunt ok, ceilalti sunt speriati de bombe … si nu pot sa iti explic cum ii intalnesc eu in fiecare zi in trafic

 5. Eu am fost surprins de cati oameni ok am dat in trafic, ma asteptam sa fiu tinta tuturor claxoanelor si injuraturilor tinand cont de numarul de inmatriculare iar spre surprinderea mea nu a fost chiar asa… pana acum.
  Dar cand vine vorba de locuri de parcare nu se joaca 🙂

 6. dar sa vina unul in fata ta CU FATA cand esti parcat ok si sa opreasca la juma de metru si cand ii zici ca vrei sa pleci sa iti zica sa manevrezi cu spatele ca ai loc nu ai patit? eu da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: