home to blog Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba!

Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba!

N-am nici o treaba stiu. Ce cautati la ora asta pe strada?

De unde le-ai luat dupa jos? Inseamna ca ai fost acolo nu?

Sunteti de acord ca jandarmul are dreptate?

[poll id=”70″]

22 thoughts on “Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba!

 1. Ma lasi cu site-ul tau de cultura ? Ce treaba are cultura cu ce s-a intamplat in seara aia la Unirii ? Eu as fi lasat toata cultura acasa si stateam si vedeam cultura la TV. A dracu ambulanta fix in mijlocul protestelor era. Hai las-o jos ca macane.

 2. Jandarmii trebuiau să reacționeze ceva de genul:

  “Scuze frate! Dacă ești de la site-ul de cultura te lăsăm să te plimbi printre cei care aruncă cu pietre, dau foc și sparg magazine.

  Ai dreptate, dovadă că filmezi cu camera și vorbești elevat. Îl dam dracu’ pe căpitan și nu îi ascultăm ordinele că tu ești de la site-ul de cultură.

  Nu ești vinovat? Ești primul care spui asta! Clar ești nevinovat! Ești liber dacă te duci direct acasa! Promiți?”

  Acum serios. Când mergi în zone de acest gen se poate întâmpla orice.

  1. vroiam sa spun acelasi lucru. jandarmii (1* si 2**) au reactionat cu mult, mult umor. si pun pariu ca is ceva mai culti decat ala DUPA strada care ESTE SITE DE CULTURA (ascultati bine ca asa zice). mare cultura….

   * Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba!
   ** Hai, hai pe facebook

   =))

 3. Ok ai dreptate. Crezi ca bataia aduce ceva bun? Violenta si urat pot naste alte lucruri decat lucruri asemeni lor? Nu cred ca asa se mentine ordinea intr-un stat democratic. Stii care sunt tacticile militienesti in care spui si ce nu ai facut? Ce vezi in filme e vrajeala, aia isi folosesc capul pentru a te face sa marturisesti, au scoala. Astia te bat si nu ai vrea sa stii cum, altceva nu stiu.
  Eu personal n-as arunca cu pietre, nu sunt violent. Le-as striga ca i-au batut minerii si ar fi fost de ajuns ca ei sa faca exces de zel. Desi cred ca le trebuie mult mai putin pentru a face acest lucru’. Unele lucruri nu se schimba niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: