home news Luati ma exemplu

Luati ma exemplu

Premierul italian Romano Prodi a demisionat din functie in urma unui scandal de coruptie.

Nu conteaza ce coruptie a facut, ce afaceri a avut, ce legaturi cu mafia ar fi avut. Conteaza ca a demisionat.

La noi cu astia de la Citroen? Cu astia de la asfalari ceva? Dar cu aia cu vile, primaverii, zambaccian (sau cum se scrie) … ring a bell?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Luati ma exemplu

  1. mai, din ce stiu eu Prodi a demisionat pentru ca oricum nu mai avea sustinere in parlament 🙂
    ceea ce nu se intampla la noi din pacate unde 20% sunt mai importanti ca 80% (se pare ca principiul lui Pareto se aplica in parlament :D)

  2. Pitic, Prodi nu a demisionat in urma unui scandal de coruptie in care a fost implicat. Ministrul sau de Justitie a demisionat pentru ca nevasta-sa era implicata intr-un scandal de coruptie. Si ca atare, Prodi si-a pus onoarea la bataie in fata celor doua Camere ale Parlamentului italian. A fost ciuruit de Senat.

    Scarpinandu-ne precum oltenii, asta ar fi fost echivalent la noi cu cazul Remes, numai ca in Italia coruptia e mai voalata decat la noi.

  3. Piticule nu mai da informatii gresite. Nu a fost implicat in nici un scandal de coruptie. Un mebru al aliantei Clemente Mastella de la partidul Udeur a fost implicat si chiar acest domn a trecut la opozitie considenrandu-se neaparat de majoritate. Astfel guvernul nu a mai avut majoritatea in senat iar premierul a fost nevoit sa isi dea demisia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: