home to blog La Iasi Pamantul se invarte mai greu

La Iasi Pamantul se invarte mai greu

Undeva in toamna lui 2010, pe bulevardul Tineretului din Bucuresti un cineva a fost accidentat mortal pentru ca a traversat aiurea, fara sa se asigure printr-un loc nepermis. In reactie, Primaria sectorului 4, de-a dracu asa, a venit si a pus semafoare cu buton la toate trecerile de pietoni de pe bulevardul Tineretului. Distractia mosilor acum, vin apasa butonul, opresc traficul si isi plimba cainele.

In schimb la Iasi e o lene maxima. A fost un accident pe o trecere de pietoni, pe un drum drept, acolo unde o calca toti, era normal sa se faca ceva. A mai fost unul. Facem pariu ca nu se face nimic in urmatoarele 6 luni? Apropo, Iasiul asta are primar? Ca la cum arata strazile nu cred, nu?


 

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “La Iasi Pamantul se invarte mai greu

  1. Pai are si primar si semafoare. Doar ca nu-s mereu unde ar trebui si pe verde. Cat despre mamaia accidentata pe trecere…a murit ieri.
    App. de drumuri, cred ca nu ai fost foarte de curand la iasi :d. E asfalt proaspat de vreo 2 ani. Nu peste tot, dar este, iti zic sigur, mai bun si decat in Bucuresti 😛

    1. Mai bun ca in Bucuresti? din ce viitor vii? nu imi da exemplu 2 strazi asfaltate dintr-un oras de 300.000 de locuitori…

  2. Saraca doamna.. se vedea de la 100-150 de metri ca e pe trecerea de pietoni. Cum de nu a facut nimic? Oricum, astia care au compus replicile pentru prezentatoarea de stiri au fost geniali: “un tanar de 17 ani […] tanarul minor nu avea permis de conducere.” – Ce socant, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.