home to blog La Bucuresti se dadeau permise pe naspa. Cine ar fi crezut?

La Bucuresti se dadeau permise pe naspa. Cine ar fi crezut?

Dar cum? Eu credeam ca la Bucuresti se stabileste trendul si corectitudinea tarii asteia. Nu credeam ca e cineva in stare sa ceara spaga ca sa dea un permis la Directia de Permise Bucuresti.

Partea buna e ca am auzit ca erau preturi mici chiar pentru un permis de conducere. 200 de euro pentru un ajutor la examen mi se pare chiar putin si rezonabil pentru toata lumea. Probabil ar avea succes mai mare daca ar baga asta direct in taxa de examen.  Oricum astia se omoara pe ei pe strada dupa aia. Ah, ghinionul e ca pot omori si oameni nevinovati, dar ce sa ii faci pana la urma, asta e viata, iar daca ti-ai luat masina si permis deja semnezi testamentul.

Partea nasoala e ca vor urma razii puternice si radare unde nu te astepti prin orasul asta. Asta ca sa arate politistii de la rutiera ca ei pot. Heirupisme din astea comuniste nebazate pe nici o informatie sau cercetare. Si cum acum e perioada cand expira RCA-urile si ITP-urile sa vedeti ce distractie o sa fie prin filtre.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 thoughts on “La Bucuresti se dadeau permise pe naspa. Cine ar fi crezut?

  1. Eu sunt si acum surprins, cum adica la Bucuresti nu e tot ca in Pitesti sau ca in restul tarii asteia? Adica ai luat sala apoi traseul ti-l aranjezi, ca asa e in tenis… nu? Cred ca nu exista judet in care sa nu fie o conspiratie din asta a politistilor, in sensul ca sala e a ta si traseul e musai sa mergi pe mana lor caci altfel iti gasesc ei nod in papura si te pica indiferent daca circuli regulamentar la examen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.