home to blog Krüger&Matz se lansează în România printr-un videoclip

Krüger&Matz se lansează în România printr-un videoclip

Kruger&Matz e o firma de telefoane din Polonia. Sa nu credeti acum ca Polonia a devenit producator de telefoane mobile. Nu, sunt telefoane produse in China si probabil asamblate in Polonia. Si pentru a promova cat mai bine gama de telefoane LIVE de la Kruger&Matz, acestia au facut un videoclip impreuna cu What’s Up si Moga. E si Moculescu acolo pe post de maimuta.

Sa revenin la telefoane. Procesor de 1.2 ghz, camera foto de 8 megapixeli si 512 sau 1 Giga de RAM. Conenctivitate bineinteles 4G. Dar si DUAL SIM. Ceea ce inseamna ca pe o cartela poti avea date 4G, iar pe cealalta voce. Destul de bine pentru cine isi doreste cele mai bune oferte de la retelele de telefonie mobile. In schimb, pretul e undeva la 200 de euro, ceea ce e acceptabil.
K&M LIVE 2 LTE (2)

Bine, polonezii nu produc numai telefoane mobile. Produc tot soiul de chestii, de la casti, la casetofoane de masina, casetofoane simple si televizoare. Cam incearca sa acopere toata gama de electronice, dat fiind faptul ca aseara am vazut si tablete cu windows 8.1, dar si tablete mici de 7” pe Android.

Cealalta piesa de rezistenta a companiei sunt castile astea, de lemn. Si se aud surprinzator de bine.

Casti K&M model 665 (1)

Daca facem o transformare din zloti in lei, castile ar trebui sa coste vreo 250 de lei. Ah, cu tot cu TVA se duc la 300.

 

Daca nu v-ati dat seama, compania se targeteaza pe nivelul high class, dar totusi la preturi mici. Adica ofera niste produse spectaculoase si foarte elegante la preturi pentru majoritatea populatiei. Ar fi interesant de urmarit ce vor face pe piata din Romania, dar mai ales cum va reactiona concurenta Eboda si Allview. Acestia n-au casti de lemn. Inca.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Krüger&Matz se lansează în România printr-un videoclip

  1. Din ce știu eu și ăștia și GoClever (polonezi) au până și departament de design, ceea ce înseamnă că nu lasă lucrurile chiar la voia sorții. Na, puțină atenție nu strică.
    În ceea ce privește pocnitorile de producători români, ei vor mai produce două drumuri spre peșterile din China, să vadă ce mai au ăia “nou” pe-acolo 🙂 Hai să nu comparăm, că nu merge, sunt din clase diferite :))

  2. Videoclipul s-a filmat cu telefonul ăla? Nu arată rău. Evident, e loc de îmbunătățiri, însă bate orice chinezărie românească (din câte am văzut eu).
    Însă la 512 mega ram, cam ce-ai vrea să faci cu el?
    La un giga merge, mai ales la prețul ăla. vodeo acceptabil, dual sim, quad core la 1,2. 660 lei? merita cu prisosinta, insa as alege live 2 lte la 800 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: