home to blog Kristal Glam Club

Kristal Glam Club

Partea cea mai tare a faptului ca Kristal Galm Club a fost dat afara din cinematograful Floreasca e ca acolo vor face iarasi bingo. (asa umbla zvonurile)

De altfel cum faci un club cu bani putini fara sa te bata capul prea mult, pentru taranii (a se citi trendinezii si corporatistii) care vor sa iti calce pragul? Pai simplu.
Iei 10 proiectoare si le pui pe pereti.
Iei 8 boxe de nunta si le pui fata in fata, dupa care zici ca asta e sunet surround.
Iei 6 lumini din alea de se invart si zici ca ai facut o investitie de cateva sute de mii de euro.

Dupa care aduci canapelele vechi, le arunci intr-o sala, fara aer conditionat, fara climatizare, o fosta incapere pe post de showroom auto si consideri ca asa ai facut un club. Club pe care aveai pretentia ca il numesti al 5-lea din Europa (al catelea a fost exact?).

Daca n-ati mai fost in Kristal de ceva timp, asta s-a mutat din Floreasca in Pipera, la baza pasajului (pasajul ala care nu s-a pupat cu calea ferata, pasajul ala care ar trebui sa urce direct pe A3), acolo unde bate porumbul in geam inca. Nu ofera locuri de parcare. Nu are climatizare, nu are aerisire, nu aer aer conditionat. Nu are sonorizare. Are cateva baruri care nu au apa de spalat paharele, nu au bautura. Preturi mari: dati-va in plm cu 22 de lei paharul de vodca in Pipera. Nu au bere fara alcool, drept urmare degeaba vii cu masina daca ti se face cumva sete.

Am niste intrebari totusi:

Cat e taxiul pana la Kristal si inapoi si cine e prostul sa dea banii pe el?

Cine e DJ-ul care a mixat la Sandero Secret Party? Ca as vrea sa ii exprim ideea ca e prost bata. 1, nu iti sare CD-ul. Daca esti DJ si ti-a sarit CD-ul strangi sculele si pleci acasa ca te ia publicul la bataie. 2, nu mixezi de pe MAC ca sa  te dai tu smecher, il folosesti doar ca sa ai vreo piesa, ca sa ai un efect un in the mix ceva. 3, expresii din astea ca BPM, beat, tempo, cue, iti sunt cunoscute? Te-ai jucat vreo data cu ceva de genul asta? Ai ascultat inainte de aseara ce melodii ai vrea sa pui, te-ai gandit la vreun playlist? Ai ascultat melodiile alea inainte sa le dai play la party? Daca da si ala e stilul tau, stai jos, dute acasa, ai 4 pentru azi.  Vali, Optick & co sper sa nu-l auzim pe vibe pana nu-si revine da?

Uitasem de aseara ca am fost intr-un anturaj care m-a facut sa ma simt foarte bine, dar mi-au amintit Auras, Matilda si Corina ca trebuia sa injur. Sa-i multumim totusi lui Andrei ca s-a dus de 2 ori la barul gratis sa ia bautura.

23 thoughts on “Kristal Glam Club

 1. Cosmin TRG a pus in warm-up .. pentru cunoscatori chiar nu cred ca e nevoie de prezentari ..

  Cat sa intrebi daca a pus pe cdj 200 mi se pare prostesc din partea ta..

  Noul Kristal vine cu un nou concept, si anume investitie majora in invitati (vezi numele pe care le-au adus in acest sezon, de cand au deschis in ‘hala’), concept cu care adevaratii iubitori de muzica electronica sunt total de acord.

  Du-te si asculta Partydul Kiss Fm daca nu iti convine !

  1. mihai, sunt mai vechi decat ai crede si ii stiu pe astia din top10 .ro.

   ma refer strict la prostia aia de sonorizare si la faptul ca dj-ul nu a stiut sa puna muzica.
   n-am sugerat ce CDJ are, ci daca stie ce e ala 🙂

   1. Piticule, imi pare rau sa iti spun dar replica ta nu are nici o logica !

    Eu am spus ca ‘TRG’ sigur a pus pe CDJ 200, deoarece este un dj/producator respectat, nu am zis ca ‘ar avea’ ci am afirmat ca sigur stie ce e ala.

    Nu ti-am pus la indoiala cunostintele de muzica electronica, care se pare ca au abundat populatia natiunii de cand cu Vibe FM (sarcasm)..

    Am fost acolo, a fost bun ! Open your ears !

    http://img51.imageshack.us/img51/2397/500×700.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.